Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζώδια σήμερα 1/6: Προβλέψεις για το Σάββατο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζώδια σήμερα 1/6: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 1/6: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Κριός

Φίλε Κριέ, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, μόνο χρησιμοποίησε διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή και άσε την γοητεία σου ελεύθερη να φλερτάρει απροκάλυπτα. Να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.  Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Οι συνάδελφοί σου υποστηρίζουν τις ιδέες σου και δίνουν χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

woman in white and black floral tank top and brown hat

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με αυτούς που βρίσκεις ελκυστικούς και μην κρύβεσαι πλέον στην αγκαλιά της ανασφάλειας σου. Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Φίλε Καρκίνε, η επικοινωνία που θα έχεις αυτό το Σάββατο με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που σε καταβάλει, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και φρόντισε να περάσεις τον βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.  Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις σου δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

woman in white floral tank top holding brown hat

Λέων

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά η μέρα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα, φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία είτε για εργοδοσία, θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δεν συμβαδίζει με τα δικά σου στάνταρ. Να είσαι θετικός απέναντι στους συνεργάτες σου και μην έχεις πάντα να λες μόνο τα αρνητικά τους, φίλε Λέοντα. Όσο κάνεις λάθη εσύ, άλλο τόσο κάνουν και εκείνοι. Επίσης, μην γίνεσαι απόλυτος και δώσε τους να καταλάβουν που κάνουν λάθος, κατά την δική σου γνώμη πάντα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά και οι δύο. Κουβέντες που αφορούν το σπίτι ή τα παιδιά ευνοούνται και θα σε κάνουν να δεις να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, που είναι ερωτευμένο μαζί σας. Οι υποχρεώσεις που έχεις στα επαγγελματικά σου είναι πάρα πολλές και σε αγχώνουν. Μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, αν δεν μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και αυτοί με την σειρά τους θα σου συμπαρασταθούν. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

woman in white shirt lying on brown grass

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Ήδη οι ευθύνες σου είναι αρκετές και με τον ρυθμό που ακολουθείς στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στην ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης – ότι είσαι μόνος σου, δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Ό,τι είναι να έρθει στην ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του! Σήμερα στη δουλειά σου θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και θα έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια θέματα που ακόμη δεν τελειώνουν και εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες αυτό το διάστημα.

girl in white long sleeve shirt and black and white polka dot skirt standing on beach

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σε βγάζουν πουθενά. Φίλε Τοξότη, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις ποιες γνωριμίες σου χτυπούν την πόρτα. Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου. Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την ταυτότητα σας. Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά και θα καταφέρεις να τελειώσεις τώρα μια και καλή με παλιές σου υποθέσεις που σε αγχώνουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν την προσοχή σου.

Υδροχόος

Η μοναξιά είναι κακός σύμμαχος στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό προσπάθησε να ανατρέψεις το κοινωνικό σκηνικό και να συμμετάσχεις περισσότερο σε δράσεις που σου προτείνουν. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά και αργότερα θα αντιληφθείς πολύ πιο ουσιαστικά οφέλη. Αισθηματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν φροντίσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου κάποιες φορές και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι πάρα πολύ σύντομα σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις. Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με συνεργάτες, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε όμως τις συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή και θα σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα. Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις που να φανερώνουν την αγάπη που του τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου βγάλε την γοητεία – που έχεις αρκετή – και θα δεις ότι τίποτα δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.  Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και αντιστάσου στην καταναλωτική σου μανία.

Myastro.gr
a bird standing on a beach near the ocean
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις