Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η γυναίκα του ήταν άντρας: Αποκάλυψη σοκ για Ινδονήσιο γαμπρό 12 μέρες μετά το γάμο
ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα του ήταν άντρας: Αποκάλυψη σοκ για Ινδονήσιο γαμπρό 12 μέρες μετά το γάμο

Η ιστορία έγινε viral στο κινεζικό διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να μένουν έκπληκτοι που το ζευγάρι έβγαινε για ένα χρόνο πριν παντρευτεί και ο γαμπρός δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Το σοκ της ζωής του έπαθε ένας γαμπρός στην Ινδονησία όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είναι στην πραγματικότητα άνδρας, δώδεκα μέρες μετά τον γάμο τους! Ο 26χρονος γαμπρός, ονόματι ΑΚ (οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το πλήρες ονοματεπώνυμό του για ευνόητους λόγους) είχε γνωρίσει την συνομήλική του Αντίντα Κάνζα μέσω του Instagram το 2023 και είχαν δεσμό επί έναν χρόνο. Στα ραντεβού τους η Αντίντα εμφανιζόταν με παραδοσιακή μουσουλμανική νικάμπ, που κάλυπτε το πρόσωπό της, κάτι που ο 26χρονος εξέλαβε ως δείγμα της προσήλωσής της σε όσα επιτάσσει το ισλάμ. Αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν σε μια μικρή τελετή στο σπίτι του γαμπρού καθώς η νύφη του είπε ότι δεν είχε πια συγγενείς εν ζωή. Αλλά ο γαμπρός άρχισε να ψυλλιάζεται ότι κάτι τρέχει, αφού μετά τη γαμήλια τελετή στις 12 Απριλίου η νύφη απέφευγε να εκπληρώσει τα συζυγικά της καθήκοντα υποστηρίζοντας ότι έχει περίοδο κι ότι δεν ένιωθε καλά.

Η νύφη ήταν άνδρας, που είχε βάλει στο μάτι την περιουσία του γαμπρού

Ο 26χρονος είπε ότι η γυναίκα του αρνιόταν να μιλήσει στους δικούς του και συνέχιζε να φοράει στο σπίτι τη νικάμπ, αλλά εκείνος ανακάλυψε την προηγούμενη διεύθυνσή της και διαπίστωσε έκπληκτος ότι ζουν εκεί οι γονείς της. Εκείνοι ήταν που είπαν στον γαμπρό ότι η Αντίντα ήταν στην πραγματικότητα άνδρας, που άρχισε να φορά γυναικεία ρούχα από το 2020. Του είπαν ακόμη ότι δεν γνώριζαν ότι ο γιος τους είχε σχέση, πόσω μάλλον ότι είχε παντρευτεί.

Η αστυνομία είπε ότι η «νύφη» συμπεριφερόταν σαν γυναίκα κι η φωνή της ήταν ψιλή. «Αν δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο τους, η Αντίντα δείχνει σαν κανονική γυναίκα. Ήταν θηλυπρεπής, η φωνή της ήταν ψιλή, δεν υπήρχε καμία υποψία ότι δεν ήταν γυναίκα», πρόσθεσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο άνδρας που παρίστανε τη νύφη συνελήφθη και όπως αποκάλυψε στην αστυνομία ο λόγος που παντρεύτηκε τον γαμπρό ήταν για να κλέψει την οικογενειακή του περιουσία. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη και σε περίπτωση καταδίκης του απειλείται με φυλάκιση έως τεσσάρων χρόνων. Όπως αποκαλύφθηκε ο φερόμενος απατεώνας έβγαινε στο παρελθόν ραντεβού με γυναίκες. Η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις