Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον συνέντευξη: Η δυνατή φιλία με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Ναόμι Γουότς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον συνέντευξη: Η δυνατή φιλία με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Ναόμι Γουότς

Τζένιφερ Άνιστον συνέντευξη: Η φιλία τους ξεκίνησε το 2005 σε ένα πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες

Για την δυνατή φιλία που συνδέει τρεις γνωστές ηθοποιούς του Χόλυγουντ μίλησε η Τζένιφερ Άνιστον. Νικόλ Κίντμαν Τζένιφερ Άνιστον και Ναόμι Γουότς, έχουν μια δυνατή φιλία όπως αποκαλύφθηκε σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» που συμμετείχαν μαζί με τις Τζόντι Φόστερ Μπρι Λάρσον Ναόμι Γουότς ‘Ανα Σαγουάι και Σοφία Βεργκάρα. Σημειώνεται ότι η φιλία τους ξεκίνησε το 2005 σε ένα πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες ενώ επισφραγίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Just Go With It» στην Χαβάη το 2011. «Δεν έχει να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή. Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας είναι πολύ χρήσιμο», είπε η σταρ των «Friends» εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς την στενή της φίλη.

Στη ρομαντική κομεντί η ‘Ανιστον πρωταγωνίστησε μαζί με τον ‘Ανταμ Σάντλερ ενώ η Κίντμαν είχε ένα μικρό ρόλο, καθώς υποδύθηκε την φίλη της από το κολέγιο. Kατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε η σημασία της αλληλοϋποστήριξης των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος. Η Μπρι Λάρσον μοιράστηκε πώς έκανε τα πάντα για να «γίνει φίλη με άλλες γυναίκες στον χώρο επειδή συνήθως υπήρχε μόνο μία γυναίκα σε μια δουλειά». «Είναι τόσο αληθινό. Η σύνδεση με άλλες γυναίκες άλλαξε τα πάντα για εμένα ως ηθοποιό», συμφώνησε η Ανιστον.

Ενώ η Ναόμι Γουότς αναφέρθηκε επίσης στη μακροχρόνια φιλία της με την Aυστραλή σταρ η οποία κρατά 40 χρόνια. «Η Νικ Κίντμαν υπήρξε σίγουρα μια καθοδηγητική δύναμη για μένα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αστειευόμενες τόσο η ίδια όσο και η Κίντμαν αποκάλυψαν ότι η φιλία τους «ξεκίνησε σε μία παμπ» και όχι από κάποια ταινία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις