Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κάρολος – Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η άγνωστη σχέση των δύο ανδρών
ΚΟΣΜΟΣ

Κάρολος – Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η άγνωστη σχέση των δύο ανδρών

Κάρολος - Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς επιστρέφει σταδιακά στη δημόσια ζωή

Απόψεις για τη μελισσοκομία αντάλλαξαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με το βασιλιά Κάρολο όταν συναντήθηκαν πριν ο πρώην αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας οριστεί πρεσβευτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης του μονάρχη. Αφού φέρεται να συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον βασιλιά Κάρολο τον περασμένο μήνα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώθηκε ως επίσημος πρεσβευτής του Ιδρύματος του βασιλιά. Σε δήλωσή του, ο Μπέκαμ δήλωσε ότι «ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους» και πρόσθεσε ότι «ανυπομονεί ιδιαίτερα να υποστηρίξει τις προσπάθειες του ιδρύματος… να εξασφαλίσει ότι οι νέοι έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση». Οι φωτογραφίες δείχνουν τον 49χρονο να εργάζεται με μαθητές που λαμβάνουν μέρος σε μαθήματα ξυλουργικής, τα οποία παρέχονται από το ίδρυμα, στο Snowdon School of Furniture στο Highgrove.

Αλλά ενώ ο Μπέκαμ είπε ότι το έργο του βασιλιά ήταν «εμπνευσμένο να το ακούω», είπε επίσης ότι ήταν υπέροχο να «συγκρίνει συμβουλές για τη μελισσοκομία» με τον μονάρχη. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Μπέκαμ ανέπτυξε πάθος για τη μελισσοκομία και έκτοτε έχει δημοσιεύσει βίντεο με τον εαυτό του να εργάζεται στις κυψέλες του για την Παγκόσμια Ημέρα Μελισσών. Τον περασμένο Μάιο, ο Μπέκαμ χάρισε στον μονάρχη ένα βάζο μέλι που μάζεψε στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν στην Impact Day 2023 του British Fashion Council Foundation.

Το ίδρυμα ιδρύθηκε από τον βασιλιά το 1986, όταν ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας, και έχει ως στόχο την αναζωογόνηση των κοινοτήτων μέσω της αστικής ανάπλασης και του σχεδιασμού, τη στήριξη της βιώσιμης παραγωγής τροφίμων και τη διδασκαλία αγροτικών δεξιοτήτων. Η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους έρχεται την ώρα που ο βασιλιάς επιστρέφει σταδιακά στη δημόσια ζωή μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο και τη θεραπεία που ξεκίνησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις