Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Πανταχού παρών» στην επικράτεια ο Γιώργος Αυτιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πανταχού παρών» στην επικράτεια ο Γιώργος Αυτιάς

«Να είσαι η φωνή μας στις Βρυξέλλες», έλεγαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ οι ψηφοφόροι της ΝΔ

Το υποσχέθηκε και το έκανε πράξη. O υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς «τρέχει» σε όλη την Ελλάδα. Και εισπράττει την αποδοχή των πολιτών σε όλη την Ελλάδα! Την Πέμπτη 23 Μαΐου βρέθηκε στην Κατερίνη, όπου είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του. Συγκεκριμένα, υπηρέτησε στον Σβορόνο και παρόλα τα χρόνια που πέρασαν βρήκε γνωστούς του! Στο εμπορικό κέντρο της πόλης συνομίλησε με τους πολίτες, ιδίως επί των οικονομικών θεμάτων. Τέλος, επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντούμο, με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα της πόλης.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση που μείωσε φόρους και αύξησε συντάξεις και μισθούς»

Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στην Κοζάνη. Όπως ανέφερε, «στηρίζουμε την κυβέρνηση που μείωσε φόρους και αύξησε συντάξεις και μισθούς. Οι 25 φόροι που αύξησε ο Τσίπρας μειώθηκαν αισθητά. Ο νόμος Κατρούγκαλου άρπαξε χρήματα από τους συνταξιούχους και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε αυξήσεις μετά από χρόνια. Η κυβέρνηση θέλει τη σταθερότητα να συνεχιστεί. Υπάρχουν προβλήματα, όπως η ακρίβεια και τα ενοίκια, που δεν λύνονται με ένα κουμπί. Η Κοζάνη, όπως ενημερώθηκα, χρειάζεται επιχειρήσεις για να κρατήσουν του νέους».

Η Χαλκιδική ψηφίζει Γιώργο Αυτιά

Η Χαλκιδική αποτέλεσε την Παρασκευή 24 Μαΐου έναν από τους σταθμούς της προεκλογικής εκστρατείας του Γιώργου Αυτιά. Ο κ. Αυτιάς βρέθηκε στα Νέα Μουδανιά, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά, συνεργάτες της δημοτικής αρχής και τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις διάφορες δράσεις, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ετοιμότητα του μεγαλύτερου Δήμου της Χαλκιδικής ως προς την εκπόνηση και κατάθεση μελετών και την υψηλή απορρόφηση πόρων από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές. Μάλιστα, εξήρε τις ικανότητες του Δημάρχου και των συνεργατών του για τη διεκδίκηση μεγαλόπνοων παρεμβάσεων για την περιοχή. Ύστερα από τα Νέα Μουδανιά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε τη Νικήτη.

Περιοδεία στην Ημαθία

Στην Ημαθία περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου 2024 ο Γιώργος Αυτιάς, επισκεπτόμενος και τις τρεις πόλεις του νομού και συναντώντας πολίτες, επαγγελματίες, αγρότες και στελέχη της ΝΔ. Ο Γιώργος Αυτιάς συνομίλησε με τους κατοίκους που έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για όσα επί 34 έτη πρόσφερε στην κοινωνία από το δημοσιογραφικό του πόστο.

Στον κάμπο της Λάρισας

Η Λάρισα ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του υποψήφιου ευρωβουλευτή την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαμάκο, ανέπτυξε το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης και έδωσε ραντεβού στις κάλπες για την 9η Ιουνίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με κόσμο και συναντήθηκε με αρκετούς αυτοδιοικητικούς, όπως τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ και δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο.

Πανζουρλισμός στο Φάληρο

Θερμές ήταν οι εκδηλώσεις των πολιτών του Φαλήρου για την περιοδεία και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη 28 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Ήταν εκεί εκατοντάδες Νεοδημοκράτες, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον πρωθυπουργό, αλλά και να σφίξουν το χέρι στον δικό τους άνθρωπο. Τον Γιώργο Αυτιά. Και στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής άκουσε με προσοχή τους πολίτες και τα προβλήματά τους.

Η Κρήτη ψηφίζει Αυτιά

Σειρά είχε το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ο Γιώργος Αυτιάς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και τοπικούς παράγοντες και να μάθει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τα προβλήματα της ιδιαίτερης περίπτωσης που συνιστά η μεγαλόνησος.

Πρόσωπο της ημέρας

Πρόσωπο της ημέρας έγινε μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Γιώργος Αυτιάς στο Αίγιο. Πλήθος πολιτών του έσφιξε το χέρι, ευχόμενοι «καλή επιτυχία» στο νέο του εγχείρημα.

Στην Πάτρα

Στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου ο Γιώργος Αυτιάς έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους πολίτες. Περιοδεύοντας στην αγορά της πόλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει προσωπικά με πλήθος πολιτών και να ακούσει τα αιτήματα και τα προβλήματά τους.

Και στον Άλιμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις