Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

06

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάιντι Κλουμ ηλικία: Το διάσημο μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά του
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ ηλικία: Το διάσημο μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά του

Το μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το διάσημο μοντέλο φρόντισε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τους αγαπημένους της, όπως φαίνεται και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπο για την ημέρα των γενεθλίων της.

Σε κάποια ποζάρει με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ και ανταλλάσσουν φιλιά, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να κάθεται γύρω από ένα τραπέζι με τον ίδιο, τον αδερφό του, Μπιλ, την κόρη της, Λένι Κλουμ και άλλους φίλους. Πίσω της φαίνεται ο στολισμός, ο οποίος είναι σε ροζ χρώματα. Συγκεκριμένα, η Κλουμ φρόντισε να υπάρχουν μπαλόνια με τον αριθμό «51», αλλά και πολλά λουλούδια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όλα όσα μπορούσα να ευχηθώ», ενώ σε μία άλλη δημοσίευση από την ίδια μέρα, όπου φαίνεται να ξυπνά δίπλα στον αγαπημένο της, γράφει: «Ξύπνησα με αυτό το όμορφο δώρο. Νιώθω τυχερή κι ευλογημένη».

Τέλος, σε story που ανάρτησε από την ίδια ημέρα, η Χάιντι Κλουμ φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της δίπλα στην πισίνα, τόπλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις