Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικόλ Ελευθεριάδου – Λιάγκας: «Δεν με φλερτάρουν, έρχονται και μου λένε να πω στον Σάσα να γυρίσει»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικόλ Ελευθεριάδου – Λιάγκας: «Δεν με φλερτάρουν, έρχονται και μου λένε να πω στον Σάσα να γυρίσει»

Περισσότερο «καίει» τους άνδρες να επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, παρά να φλερτάρουν με την κοπέλα του - σύμφωνα με την ίδια

Για την πορεία της στις πισίνες, τα «θέλω» της από τη ζωή και τον Σάσα Βεζένκοφ με τον οποίο συμπορεύεται παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει μίλησε στο «Πρωινό» η Νικόλ Ελευθεριάδου. Η παίκτρια του Ολυμπιακού στο πόλο ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα, όπου δεν άφησε αναπάντητη καμία από τις ερωτήσεις που τις τέθηκαν. «Ξεκίνησα με κολύμβηση και μετά πήγα συγχρονισμένη. Μετά ήθελα να αλλάξω λίγο το στυλ. Η αλήθεια είναι ότι πήγα από την καλλιτεχνική κολύμβηση στο kick boxing, παράλληλα πόλο. Ήταν μια τρομακτική αλλαγή, δεν ξέρω πώς, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή. Πόλο ξεκίνησα στα 13 στη Γλυφάδα και μετά ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Σίγουρα μπορείς να βιοποριστείς μέσα από το πόλο, αλλά όταν πάρεις την απόφαση να αποσυρθείς, σίγουρα πρέπει να έχεις προετοιμάσει το έδαφός σου. Μπορείς να ζήσεις καλά μέσα από το άθλημα, αλλά μετά θέλει διαχείριση ειδικά αν είσαι γυναίκα. Την καριέρα μου θα ήθελα να την κλείσω στα 32-33 μου, το να παίζω για ακόμη 7-8 χρόνια το βλέπω πολύ», δήλωσε για την ίδια και την καριέρα της.

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, τη σχέση τους αλλά και την επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να ξαναδούν τον καλύτερο παίκτη της περσινής Euroleague στα ερυθρόλευκα: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει και πιο γνωστό, μάλιστα, έρχονται και μου λένε, “Πες στον Σάσα να γυρίσει”. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για φλερτ», ανέφερε για τον σύντροφό της και παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς του NBA, ενώ όσον αφορά τη σχέση τους και το κοινό τους μέλλον, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο να μετακόμιζα στις ΗΠΑ και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ. Για να πω την αλήθεια πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήμασταν μακριά, γιατί είναι στην Ελλάδα τώρα. Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ποιος δεν κάνει με τον άνθρωπό του; Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις