Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Άγαλμα” έφαγε κλωτσιά από περαστικό: Το αστείο ενός περφόμερ γύρισε… μπούμερανγκ
ΚΟΣΜΟΣ

“Άγαλμα” έφαγε κλωτσιά από περαστικό: Το αστείο ενός περφόμερ γύρισε… μπούμερανγκ

"Άγαλμα" έφαγε κλωτσιά από περαστικό: Δείτε τι έγινε

Άγρια πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που το αστείο ενός περφόμερ γύρισε θεαματικά μπούμερανγκ, αφού τον κλώτσησαν στο κεφάλι ενώ προσποιούνταν ότι ήταν άγαλμα. Ο Αυστραλός περφόρμερ, γνωστός στο διαδίκτυο ως Shah Vlog, είχε μεταμφιεστεί σε άγαλμα ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι στο εμπορικό κέντρο Rundle Mall στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας. Ο Shah Vlog έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις περφόμανς του στις οποίες τρομάζει ανυποψίαστους ενήλικες και παιδιά παριστάνοντας είτε ένα άγαλμα είτε έναν θάμνο. Ωστόσο, το σόου του ως άγαλμα πήγε φρικτά στραβά όταν ένας περαστικός τον πλησίασε και τον κλώτσησε στο κεφάλι. Ο περφόμερ μοιράστηκε την Τετάρτη στο TikTok ένα βίντεο-συλλογή που δείχνει τις αντιδράσεις των αγοραστών στο εμπορικό κέντρο Rundle Mall, συμπεριλαμβανομένου του άνδρα που αμέσως μετάνιωσε, όταν τον κλότσησε.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει τον περφόμερ με το τηλέφωνό του στο ένα χέρι και μια σακούλα με φαγητό στο άλλο, προτού πάρει θέση και τον κλωτσήσει στο κεφάλι. Ο άντρας μετάνιωσε αμέσως για τις πράξεις του αφού ανακάλυψε ότι το άγαλμα ήταν στην πραγματικότητα άνθρωπος. Ο Shah Vlog σηκώθηκε και πλησίασε τον άνδρα, ο οποίος άρχισε αμέσως να ζητάει συγγνώμη που τον κλώτσησε. «Ωχ, νόμιζα ότι ήσουν άγαλμα. Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ», είπε ο άνδρας. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατακεραύνωσαν τον άνδρα για τις πράξεις του, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι το να κλωτσάς δημόσια περιουσία είναι λάθος.

Βροχή τα σχόλια για τον άνδρα που κλότσησε το «άγαλμα»

«Ακόμα αν είναι άγαλμα δεν δικαιούσαι να το κλωτσάς», σχολίασε ένας.

«Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό ούτως ή άλλως; Απλά καταστρέφεις ιδιοκτησία για πλάκα;», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Αλλά γιατί είσαι μεγάλος και κλωτσάς ένα άγαλμα σαν να είσαι 10 χρονών;», συμπλήρωσε ένα τρίτο άτομο.

Ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Ωραία που ζήτησε συγγνώμη, αλλά ειλικρινά γιατί να το κάνει αυτό εξ αρχής; Οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα».

Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο άνδρας γνώριζε ότι το άγαλμα ήταν άτομο.

«Αυτός ο κλαψιάρης ήξερε, κοιτάξτε το χαμόγελό του πριν κλωτσήσει», σχολίασε κάποιος.

Άλλοι υπερασπίστηκαν τον άνδρα, υποστηρίζοντας ότι η σοκαρισμένη αντίδρασή του έδειξε ότι δεν ήξερε ότι το άγαλμα ήταν άνθρωπος.

Ο Shah Vlog έχει 28.800 συνδρομητές στο Youtube και σχεδόν 380.000 ακολούθους στο Instagram και το TikTok.

@shahvlog2 #cowboy_prank #prank #statueprank #shahvlog2 #scareprank #funnyvideos #livingstatue #foryou ♬ original sound – shahvlog2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις