Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλυσίδα λαιμού σταμάτησε σφαίρα: Απίστευτο περιστατικό
ΚΟΣΜΟΣ

Αλυσίδα λαιμού σταμάτησε σφαίρα: Απίστευτο περιστατικό

Η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει από ποιο ακριβώς υλικό είναι κατασκευασμένη η αλυσίδα, αλλά μάλλον δεν είναι καθαρό ασήμι.

Μια ασημένια αλυσίδα, που φορούσε ένας άνδρας στο λαιμό του, φαίνεται ότι τού έσωσε τη ζωή καθώς σταμάτησε τη σφαίρα που σε άλλη περίπτωση θα τον είχε στείλει στον άλλο κόσμο, σύμφωνα με αστυνομικό τμήμα στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Πλάτους περίπου δέκα χιλιοστών η αλυσίδα «είναι πιθανότατα ο μόνος λόγος» που το άγνωστο θύμα του πυροβολισμού της περασμένης Τρίτης είναι ακόμα ζωντανό, ανέφερε σε δελτίο Τύπου το αστυνομικό τμήμα της πόλης Κόμερς του Κολοράντο, που βρίσκεται περίπου 14 χλμ. βόρεια του Ντένβερ. «Η σφαίρα διαμετρήματος 0,22 εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας και θα είχε καταλήξει στο λαιμό του θύματος αν δεν είχε σφηνώσει στην αλυσίδα που φορούσε», ανέφερε η αστυνομία σημειώνοντας ότι το θύμα υπέστη μόνον ένα επιφανειακό τραύμα.

Ωστόσο η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα αίτια του καβγά μεταξύ του θύματος και του υπόπτου, ούτε για την τρέχουσα κατάσταση του θύματος. Ανήρτησε πάντως στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες της ματωμένης αλυσίδας με σφηνωμένη μέσα της την παραμορφωμένη σφαίρα. Ο δράστης του πυροβολισμού συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει από ποιο ακριβώς υλικό είναι κατασκευασμένη η αλυσίδα, αλλά μάλλον δεν είναι καθαρό ασήμι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις