Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιατί οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους επιβάτες: Ο πραγματικός λόγος που γίνεται
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους επιβάτες: Ο πραγματικός λόγος που γίνεται

Γιατί οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους επιβάτες: Αεροσυνοδός στο TikTok αποκαλύπτει το γιατί.

Εσείς γνωρίζετε για ποιο λόγο μας χαιρετάνε οι αεροσυνοδοί, όταν ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουμε στον προορισμό της επιλογής μας; Ο προφανής λόγος είναι το καλωσόρισμα από το προσωπικό του αεροσκάφους, που υποδέχονται τους επιβάτες με  μια τυπική ευγενική προσφώνηση. Ωστόσο ο λόγος είναι πολύ μεγαλύτερος και πιο σημαντικός απ’ αυτόν που φαντάζεστε. Σύμφωνα με ένα βίντεο στο TikTok, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 6.2 εκατομμύρια προβολές, αεροσυνοδός αποκαλύπτει πως ο λόγος που στέκεται με το χαμόγελο στα χείλη στην είσοδο του αεροσκάφους είναι, μεταξύ άλλων, για να μετρήσει τους ταξιδιώτες που εισέρχονται. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η αεροσυνοδός Rania Ibo της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, γράφει:«Γνωρίζατε ότι η αεροσυνοδός σας δεν σας χαιρετάει μόνο από ευγένεια;», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης η αεροσυνοδός Rania Ibo της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air.

Αποκάλυψε ότι ο χαιρετισμός τους είναι «για να ελέγξουμε αν είστε πολύ μεθυσμένοι ή άρρωστοι για να πετάξετε», προσθέτοντας ότι είναι επίσης χρήσιμο «να δούμε ποιος θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης». Με όρους της βιομηχανίας, τα μέλη του πληρώματος αναζητούν «αρτιμελείς επιβάτες (ABPs)» που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν στην «εκκένωση ενός αεροσκάφους». Αναζητούν όμως και το αντίθετο, ώστε παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, να μην καθίσουν σε σημεία όπου σε περίπτωση εκκένωσης θα εμπόδιζαν τη γρήγορη διαφυγή. Επιπλέον κοιτούν για τυχόν ύποπτες τσάντες.

@itsmekikooooo Did you know that?✈️Also to see who could help us in an emergency✈️#fy #fyp #viral #fypageeeee #for #stewardess #cabincrewlife #flightattendant #foryoupage ♬ RUN THIS TOWN X GANGSTAS PARADISE – ALTÉGO

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις