Ρούπερτ Μέρντοχ γάμος: Ο 93χρονος παντρεύτηκε την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου

ΚΟΣΜΟΣ

Ρούπερτ Μέρντοχ γάμος: Ο 93χρονος παντρεύτηκε την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο 93χρονος Μέρντοχ παντρεύτηκε την πεθερά του Σταύρου Νιάρχου -Με κομψό νυφικό η νύφη

03.06.2024 | 20:28

Για πέμπτη φορά στα 93 του χρόνια παντρεύτηκε ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Έλενα Ζούκοβα, μητέρα της Ντάσας Ζούκοβα, η οποία είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο. Ο γάμος τελέστηκε στον αμπελώνα του προέδρου της Fox and News Corp, στην Καλιφόρνια, το Σάββατο, σύμφωνα με τη «The Sun». Η νύφη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη, ενώ ο γαμπρός ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με κίτρινη γραβάτα και αθλητικά. Όπως ανέφερε η «Daily Mail», παρόντες στον γάμο ήταν, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης των New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, και ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp, Ρόμπερτ Τόμσον.

Πώς γνωρίστηκαν ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα

Τον Μάρτιο του 2024, οι «New York Times» ανέφεραν ότι ο Μέρντοχ και η Ζούκοβα είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν να παντρευτούν, αφού άρχισαν να βγαίνουν το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο μεγιστάνας άρχισε να βγαίνει με τη συνταξιούχο μοριακή βιολόγο και ειδικό στον διαβήτη αφού γνωρίστηκαν μέσω της τρίτης του συζύγου, Γουέντι Ντενγκ. Η Έλενα Ζούκοβα είναι η μητέρα της σοσιαλιτέ Ντάσα Ζούκοβα, συζύγου του Σταύρου Νιάρχου. Η Ντάσα και η τρίτη σύζυγος του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, είναι πολύ καλές φίλες και αυτή η σύνδεση οδήγησε στο ειδύλλιο του μεγιστάνα με την Έλενα. Μάλιστα, η πρώτη επαφή έγινε σε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την Ντενγκ, με την οποία ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια πριν από το διαζύγιό τους το 2013. «Γνωρίστηκαν μέσω της Γουέντι και της Ντάσα», είχε αναφέρει πηγή στην «Daily Mail», το 2023.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι δύο φορές διαζευγμένη, ενώ ζει στην Αμερική για πάνω από τρεις δεκαετίες, αφού εγκατέλειψε τη Ρωσία το 1991 μαζί με την κόρη της. Πριν συνταξιοδοτηθεί, εργάστηκε στη μονάδα ιατρικής έρευνας στο UCLA.

 

Exit mobile version