Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρεγγίνα Μακέδου λευχαιμία: Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση
LIFESTYLE

Ρεγγίνα Μακέδου λευχαιμία: Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου λευχαιμία: Κουράστηκα, αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ, έγραψε στη συγκινητική ανάρτησή της η γυμνάστρια που παλεύει με τη λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου επέστρεψε στα social media με μια ξεχωριστή ανάρτηση. Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, στις 3 Ιουνίου υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών εν μέσω της μάχης της με τη λευχαιμία. Με μια φωτογραφία της μέσα στο νοσοκομείο από τότε, η γυμνάστρια έστειλε ένα μήνυμα αγάπης στη γυναίκα που «της έσωσε τη ζωή» όπως έγραψε για τη δότριά της.

Ρεγγίνα Μακέδου: Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις -Ο κ. Μητσοτάκης μου μίλησε σαν φίλος

Μεταξύ άλλων, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Σήμερα κλείνω 2 χρόνια από την μεταμόσχευση!!! Δυο χρόνια που μια Υπέροχη γυναίκα μου έσωσε την ζωη !!!! Η δότρια μου ο άγγελός μου!!! Ποσό σε ευχαριστώ πόσο να ήξερες! Θα σε γνωρίσω σύντομα!!!! 2 χρόνια πάλης σωματικής, πνευματικής και ψυχικής!!! Κάτι που δεν βλέπετε πίσω από αυτό το χαμόγελο είναι οι ατέλειωτες ώρες κλάμα!!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Αλλά Θεέ μου είμαι ακόμα εδώ!!! Όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι στην Στοργή στο Παπανικολάου όλοι σας πόσο μα πόσο σας ευχαριστώ για όλα από την διευθύντρια μέχρι τις καθαρίστριες όλους σας όλους».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς μου για όσα ποτέ κανείς δεν είδε , για όλη την στήριξη και την υπομονή!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εκείνους τους φίλους που είναι βράχοι δίπλα μου… στα νεύρα μου, στις ήττες μου , στις νίκες μου, στα ξεσπάσματα μου, στα κλάματα μου στα γέλια μου… και ένα ένα μικρό ευχαριστώ για όσους τόλμησαν να με κρίνουν η να με ρίξουν… με κάνατε ακόμα πιο δυνατή… ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ , μεγάλο ευχαριστώ στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για το τεράστιο έργο που κάνει και σώζει ζωές!!! Θα είμαι πάντα όπου με θέλετε εκεί!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!! Ευχαριστώ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ. “Μα εμείς τι και αν γεμίσαμε πληγές, βγήκαμε πάλι νικητές Γι’ αυτό να μην φοβάσαι πια…”».

makedou890
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις