Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Topless στην Κύθνο η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Topless στην Κύθνο η παρουσιάστρια

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Τα στιγμιότυπα της παρουσιάστριας από το νησί

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα και συγκεκριμένα σε παραλία της Κύθνου, για φέτος το καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στο νησί, μέσω Instagram και σε μία από τις φωτογραφίες της, εμφανίζεται η ίδια να ποζάρει στον φακό, topless. Χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της και δίχως μακιγιάζ, η Ζέτα Μακρυπούλια χαμογελάει στην κάμερα ξαπλωμένη στο πλάι ενώ απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.

Όπως έκανε γνωστό, απόλαυσε το μπάνιο της στη Γαϊδουρόμαντρα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Δεν γίνεται να πας Κύθνο και να μην περάσεις από τη Γαϊδουρόμαντρα. Απλώς, δεν γίνεται» ενώ μοιράστηκε και άλλα στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί.

Μια μέρα πριν, η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στην παραλία Κολώνα, από όπου και μοιράστηκε σχετικό βίντεο με την ίδια να κολυμπάει στη θάλασσα. Σε αυτή τη δημοσίευση, η παρουσιάστρια έγραψε: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις