Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τσιμτσιλή «Happy Day»: Η απάντηση Κασσελάκη μέσω Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τσιμτσιλή «Happy Day»: Η απάντηση Κασσελάκη μέσω Twitter

Μητσοτάκης - Τσιμτσιλή «Happy Day»: Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση με την οποία επιχείρησε να απαντήσει στα όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα έπρεπε να είχε ήδη υποβάλει πόθεν έσχες, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης. Στην ανάρτησή του επαναλαμβάνει το επιχείρημα ότι έχει προθεσμία να υποβάλει πόθεν έσχες μέχρι την 1η Ιουλίου, τοποθέτηση με την οποία επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι το βράδυ θα παρουσιάσει το πόθεν έσχες του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με την προαναγγελία μέσω Instagram, αλλά θα κάνει μια πολιτική τοποθέτηση. Στην ίδια ανάρτησή, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να περιμένει λίγες ώρες ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης προσθέτοντας ότι «η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο», φράση που επίσης δείχνει το προς τα πού θα κατευθυνθεί ο κ. Κασσελάκης στην ομιλία παρουσίασης των περιουσιακών του στοιχείων.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές. Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο. ΥΓ: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

Σήμερα η παρουσίαση των περιουσιακών στοιχείων Κασσελάκη

Σήμερα το βράδυ (3.6.2024) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει δημόσια τα περιουσιακά του στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται στο πόθεν έσχες. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτή την κίνηση κάνει πράξη την δέσμευση – ότι θα έδινε το πόθεν έσχες του για το 2022 πριν από τις ευρωεκλογές καθώς επάνω σε αυτό το θέμα η κυβέρνηση έχτισε να ολόκληρο αφήγημα. Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε μάλιστα ότι «Ο πανικός αλλά και η πολιτική χυδαιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 2 / 6».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις