ΑΕΚ: Πολύ κοντά για την απόκτηση του Μπρινιόλι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Πολύ κοντά για την απόκτηση του Μπρινιόλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

ΑΕΚ: Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για τον τερματοφύλακα

04.06.2024 | 14:37
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και για τον πρώην τερματοφύλακα, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Πεντούλα μέσα από μία ανάρτησή του στο Twitter πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (3/6) ανέφερε ότι ο Μπρινιόλι είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, της Σουθάμπτον και του Βανκούβερ από το MLS.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τονίζει ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιό του οποίου με το “τριφύλλι” ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, βρίσκεται “ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την ΑΕΚ”.

Υπενθυμίζεται ότι, εδώ και πολύ καιρό γράφεται και ακούγεται για την Ένωση το όνομα του Μπρινιόλι, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα το πρώτο φαβορί για τη θέση του τερματοφύλακα στους κιτρινόμαυρους. Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα είναι η δεύτερη της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024/25, μετά από αυτή του Σωτήρη Τσιλούλη.

Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ο Μπρινιόλι αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το τέρμα των “πρασίνων”, πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές. Ο 32χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του “τριφυλλιού” τον Σεπτέμβριο του 2021 και υπερασπίστηκε την εστία του σε 86 παιχνίδια.

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version