ΠΑΟΚ: Ελκυστικός ο Καμαρά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Ελκυστικός ο Καμαρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει έναν παίκτη με ποιότητα

04.06.2024 | 09:16
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα για την περίπτωση του παίκτη του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, καθώς θεωρεί ότι ο μέσος από τη Γουινέα μπορεί να δώσει πολλά από τα στοιχεία που έλειπαν από τον άξονα της μεσαίας του γραμμής. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει γίνει επαφή των ανθρώπων του Δικεφάλου με τον 27χρονο χαφ, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί ο Μαντί Καμαρά;

Στην Τούμπα θεωρούν ότι ο Καμαρά είναι ιδανικός ως παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ στον χώρο του κέντρου κι η προσπάθεια απόκτησής του δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την παράλληλη προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή του Γάλλου στην Τούμπα.

Τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον χαφ που έχει εισηγηθεί να προστεθεί στο ρόστερ και είναι διαφορετικά από αυτά των μέσων που ήδη ανήκουν στην ομάδα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, ταχύτητα και δυναμισμό στο παιχνίδι του. Έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να “κόψει” και να πάρει μπάλες, να βγάζει ένταση στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να συμμετέχει στην πίεση που θέλει να ασκεί η ομάδα του στους αντιπάλους. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Μαντί Καμαρά και τον κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση για τον προπονητή του Δικεφάλου.

Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που προχωρήσει αυτή η περίπτωση – που είναι εξ αρχής ιδιαίτερα δύσκολη- ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος, που γνωρίζει τα δεδομένα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Όπως και να έχει πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους χαφ με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Μαντί Καμαρά κι είναι ειλημμένη η απόφαση για την ενίσχυση του άξονα στη μεσαία του γραμμή.

Για την ώρα το θέμα του Αφρικανού -που είναι σε πλήρη εξέλιξη- παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί δείχνει τι είδους μεταγραφές θέλει να κάνει ο Δικέφαλος στις δυο θέσεις που ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει ποιοτική ενίσχυση: στα χαφ και στο σέντερ φορ.

Exit mobile version