Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Τελειώνει η… προθεσμία για τον Σάρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει η… προθεσμία για τον Σάρι

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι προσφέρουν 4.5 εκατομμύρια ετησίως στον πολυέμπειρο τεχνικό

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μια σπουδαία κίνηση που κάνει ο Παναθηναϊκός για τον πάγκο της ομάδας, είναι η περίπτωση του Ιταλού Μαουρίτσιο Σάρι.  Ο ΠΑΟ, τα δίνει όλα για να τον φέρει στο τριφύλλι. Οι πράσινοι προσφέρουν 4.5 εκατομμύρια ετησίως στον πολυέμπειρο τεχνικό και δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο για πρόταση τριετίας, με συνολικές απολαβές ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά, αναφέρει ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού έχει ορίζοντα τριετίας, με ετήσιες απολαβές 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πράσινοι έχουν ζητήσει από τον Σάρι να απαντήσει στην πρόταση έως σήμερα (4/6), ενώ ο Ιταλός δημοσιογράφος βάζει στο τραπέζι και προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους που απασχολούν τον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Σάρι απάντηση μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα). Οι συζητήσεις συνεχίζονταν εδώ και εβδομάδες, είχαν ήδη γίνει δυο συναντήσεις παρουσία κορυφαίων στελεχών. Η προσφορά είναι επίσης πολύ σημαντική: ένα τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ανά σεζόν συν μπόνους για συνολικά περίπου 12 εκατομμύρια, εξαιρουμένου του προσωπικού.

Με δυνατότητα επίλυσης και των δύο πλευρών: από την πλευρά του συλλόγου εάν ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, από την πλευρά του Σάρι με την καταβολή αποζημίωσης 2 εκατομμυρίων. Όμως ο Σάρι δεν είναι πολύ πεπεισμένος, όπως ήδη αναφέρθηκε, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Είχε ήδη γίνει, και σας το είπαμε, δημοσκόπηση της Λέστερ. Τώρα όμως πρέπει να καταλάβουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, πρέπει να ολοκληρώσουμε το βαλς των πάγκων: Ο Παλαντίνο θα πάει στη Φιορεντίνα μετά την κίνηση που σας αποκαλύψαμε να εμφανιστεί στη συνάντηση με τους βιόλα.

Ο Ιταλός μπορεί να μπει στον ανταγωνισμό για τη Λάτσιο, ακόμα κι αν τον έχει αναζητήσει η Μπολόνια. Εξαρτάται από τον Τούντορ, μια κατάσταση που πρέπει να ακολουθήσει, επίσης -όπως είπε- ενόψει της Μπολόνια. Μπορεί ο Σάρι να επιστρέψει στη Λάτσιο; Κανείς δεν τον έχει ρωτήσει μέχρι στιγμής, αλλά πριν από αρκετές μέρες δεν αποκλείσαμε αυτό το σενάριο στο παρασκήνιο, χωρίς να προχωρήσουμε παρακάτω. Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός βιάζεται…”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις