Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / «Υιοθεσίες» φυτών Νέα Σμύρνη: Τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης δημιουργούν
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Υιοθεσίες» φυτών Νέα Σμύρνη: Τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης δημιουργούν

«Υιοθεσίες» φυτών Νέα Σμύρνη: Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά τα φυτά,

Το δημοτικό θερμοκήπιο στο Άλσος Νέας Σμύρνης επισκέφτηκαν την περασμένη Τετάρτη τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά τα φυτά, το πώς γίνεται μια μεταφύτευση με τα σποράκια αλλά και με ρίζες, ενώ το κάθε ΚΔΑΠάκι φύτεψε και “υιοθέτησε” από ένα μικρό φυτό το οποίο πήρε μαζί του αποχωρώντας. Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Διά Βϊου Μάθησης Γιώργου Γουναρόπουλου και του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης και πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια της αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Γεωπονικού Τμήματος, Ελένης Νατιώτη και του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Νεολαίας Κώστα Αναγνωστόπουλου .
Τα ΚΔΑΠ ευχαρίστησαν θερμά τους Αντιδημάρχους καθώς και τον αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Θωμά Γιαννιώτη για την παρουσία τους, καθώς και τους Γεωπόνους του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση της δράσης.
 
 
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις