Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκίδα 63χρονη δολοφονία: Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο δράστης
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα 63χρονη δολοφονία: Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο δράστης

Χαλκίδα 63χρονη δολοφονία: Ο άνδρας αναφέρεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στον τζόγο

Ενώπιον του εισαγγελέα προσήχθη το πρωί της Τρίτης (04/06), ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 63χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 37χρονος καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος προέρχεται από το κοντικό περιβάλλον της οικογένειας καθώς ήταν γνωστός τόσο στο θύμα όσο και στην κόρη του θύματος, με την οποία ήταν συμμαθητές.

Κίνητρο για τη δολοφονία της 63χρονης φέρεται να ήταν η ληστεία καθώς ο άνδρας αναφέρεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στον τζόγο. Η 63χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα εντοπίστηκε νεκρή προ ημερών. Έκτοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ έως ότου διαπιστωθεί η δολοφονία της καθώς έφερε περισσότερες από πέντε μαχαιριές στο σβέρκο ενώ διαπιστώθηκε πως από το σπίτι έλειπαν 7.000 ευρώ.

Η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο. Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις