Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πριγκίπισσα Ιορδανίας εγκυμοσύνη: Η Ράτζουα ποζάρει, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί
ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Ιορδανίας εγκυμοσύνη: Η Ράτζουα ποζάρει, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Τα επίσημα πορτρέτα του Παλατιού

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα-διαδόχου της Ιορδανίας Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα Β’ με τη σαουδαραβικής υπηκοότητας αρχιτέκτονα Ράτζουα Αλ-Σάιφ, που έγινε στο παλάτι Zahran. Για να γιορτάσει την πρώτη τους επέτειο, η βασιλική Χασεμιτική Αυλή έδωσε στη δημοσιότητα δύο πορτρέτα της 38χρονης πριγκίπισσας Ράτζουα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο, η μέλλουσα βασίλισσα της χώρας πόζαρε στο φωτογραφικό φακό δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, φορώντας ένα κομψό κόκκινο μάξι φόρεμα Alice + Olivia με φουσκωτά μανίκια και με χρυσά κοσμήματα, όπως αναφέρει το ισπανικό Hola! Η νύφη της βασίλισσας Ράνια επέλεξε ένα wavy style για τα μακριά της μαλλιά, ενώ ολοκλήρωσε το look της με χρυσά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και βραχιόλια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Al Arabiya, ο πρίγκιπας Χουσεΐν είπε ότι η ζωή του «άλλαξε προς το καλύτερο» μετά τον γάμο. «Είναι μεγάλη ευλογία που βρήκα τη σύντροφο της ζωής μου. Ο γάμος με βοήθησε να γίνω πιο χαλαρός. Η Ράτζουα είναι ήρεμη, άνετη και αστεία», πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένοι για τo νέο κεφάλαιο» στη ζωή τους και αποκάλυψε ότι ήδη η βασίλισσα Ράνια έχει κάνει αγορές για το πρώτο της εγγόνι. «Η μητέρα μου έχει αρχίσει να ψωνίζει πράγματα για το μωρό εδώ και εβδομάδες», είπε ο διάδοχος του θρόνου. «Ελπίζω να είναι μια υπέροχη περίοδος», συμπλήρωσε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουνίου 2023 με λαμπερούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο Elie Saab νυφικό, ενώ οι εικόνες από τη γαμήλια τελετή έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις