Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Μικρούτσικος: «Yπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός»
LIFESTYLE

Καινούργιου – Μικρούτσικος: «Yπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός»

Καινούργιου - Μικρούτσικος: «Mετά από μια συνέντευξη που έδωσε, όπου φάνηκε ότι δεν θέλει να είναι σε αυτή την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την πιθανή συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έχουν ειπωθεί μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με την ερώτηση της ρεπόρτερ στην Ιωάννα Μαλέσκου, για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

«Η συνεργασία μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Απλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός – όχι μόνο μαζί μου – και ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή. Και μετά από μια συνέντευξη που έδωσε ο Αντρέας όπου φάνηκε ότι δεν θέλει να είναι σε αυτή την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει».

«Και πρώτοι ήμασταν και πολύ καλά πήγε»

«Θα ήμασταν αχάριστοι και εμείς και ο Ανδρέας αν λέγαμε ότι αυτά τα τρία χρόνια η συνεργασία δεν πήγε καλά. Και πρώτοι ήμασταν και πολύ καλά πήγε. Στην καρδιά μου θα είναι πάντα και εγώ μόνο καλά έχω πάρει. Αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή δεν είμαι εγώ», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις