Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πόθεν Έσχες Μαρέβας: “Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού”, λέει η Μπεκατώρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόθεν Έσχες Μαρέβας: “Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού”, λέει η Μπεκατώρου

Δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει στοχοποιήσει τη σύζυγο του πρωθυπουργού, παραδέχθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος σε συνέντευξή της, η Σοφία Μπεκατώρου.

Ειδικότερα, η κ. Μπεκατώρου, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του One Channel στην οποία είπε πως «από τα αστεία ξεκινάμε και οι ταμπέλες μπαίνουνε» με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει τις δηλώσεις τόσο του Παύλου Πολάκη, όσο και του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη στο παρελθόν.

Η υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος είπε τότε «Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό», ενώ όπως είπε στη συνέχεια «και οι αναφορές στο Πόθεν Έσχες τη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό».

Ο δημοσιογράφος τότε την ρώτησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο παρελθόν στοχοποιήσει την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη και η ίδια απάντησε «ενδεχομένως να το έχει κάνει, αλλά εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις