Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Ο Σάρι ζήτησε μικρή παράταση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Σάρι ζήτησε μικρή παράταση

Παναθηναϊκός: Ο πρόεδρος τον θέλει σαν.. τρελός

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ακόμη ένα επεισόδιο θα έχει όπως φαίνεται το σίριαλ αναφορικά με την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για συνεργασία τριών ετών, με ετήσιες απολαβές στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε με την πλευρά του Παναθηναϊκού και παρακάλεσε τους ανθρώπους των πράσινων να του δώσουν μία μικρή παράταση λίγων ωρών ακόμη, μέχρι να τους δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο Σάρι είχε μάλιστα συνάντηση με τους συνεργάτες του και αξιολόγησαν την πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία από οικονομικής πλευράς τον καλύπτει απόλυτα. Ενδοιασμοί υπάρχουν ακόμη σε ό,τι αφορά στη δυναμική του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως το γεγονός ότι ο Σάρι εξετάζει ενδελεχώς το πρότζεκτ που του ανέλυσαν οι πράσινοι, αποδεικνύει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έμπρακτα στον Σάρι πόσο τον θέλει και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος του ξεκαθάρισε ότι θα του παραδώσει εν λευκώ τη διαχείριση της ομάδας. Πλέον, η μπάλα έχει περάσει στο γήπεδο του πρώην τεχνικού της Λάτσιο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα δώσει την τελική του απάντηση σήμερα την Τετάρτη (5/6).

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να δουλεύει και εναλλακτικές περιπτώσεις, δεδομένου ότι η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στα μέσα Ιουνίου, άρα τα περιθώρια είναι πολύ στενά και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστέρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις