Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΣΕΦ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η τιμωρία που ζητάνε οι Πειραιώτες

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (7/6, 21:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο αγώνα του τελικού Basket League στο ΣΕΦ. Να σημειωθεί ότι, ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0, χάνοντας ο Παναθηναϊκός το πλεονέκτημα έδρας.

Τα δεδομένα των ομάδων

Οι Πειραιώτες, θα παραταχθεί για τον δεύτερο αγώνα χωρίς τον τραυματία Μουσταφά Φαλ (εκτός για σεζόν), αλλά και τους Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Απόψε η ομάδα του Μπαρτζώκα, θέλουν να κάνουν το 2-0 στην σειρά προκειμένου να αποκτήσουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι

Από την άλλη οι πράσινοι, αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, με τον Εργκίν Αταμάν να καλείται απλώς να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην 12αδα τον Λούκα Βιλντόσα ή τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, λόγω του περιορισμού παρουσίας 6 ξένων στην αποστολή. Από πλευρά Αταμάν, θέλουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, προκειμένου να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Η τιμάρια που ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους Αταμάν και Κοντό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με έγγραφό της προς τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ζήτησε την τιμωρία του Εργκίν Αταμάν, του Δημήτρη Κοντού και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο Τούρκος προπονητής δυσφήμησε το άθλημα κατά την αποχώρησή του μετά από τη δεύτερη τεχνική ποινή, αλλά και στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, όταν είπε “τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Όλα είναι προκαθορισμένα, καλύτερα να πάω διακοπές”. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επίσης την τιμωρία του διευθυντή αγωνιστικού τμήματος των πράσινων, Δημήτρη Κοντού, αλλά και την τιμωρία των πράσινων εν όψει του τρίτου αγώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις