Παιδάκι έπεσε σε ποτάμι: Δραματικό τέλος για τον Xielo Maruziva

ΚΟΣΜΟΣ

Παιδάκι έπεσε σε ποτάμι: Δραματικό τέλος για τον Xielo Maruziva

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Παιδάκι έπεσε σε ποτάμι: Η αστυνομία του Λέστερσαϊρ δήλωσε ότι το πτώμα ανακαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (06/06) στην περιοχή Aylestone Meadows

07.06.2024 | 17:40

Βρέθηκε πτώμα κατά την αναζήτηση του δίχρονου παιδιού που έπεσε στον ποταμό Σόαρ στο Λέστερ της Βρετανίας. Η έρευνα είχε ξεκινήσει για τον εντοπισμό του Xielo Maruziva μετά τις αναφορές που έλαβε η αστυνομία ότι το παιδί, το οποίο βρισκόταν μαζί με μέλη της οικογένειας, έπεσε στο νερό στις 18 Φεβρουαρίου. Ένα πτώμα βρέθηκε κατά την αναζήτηση του αγοριού που έπεσε σε ποτάμι πριν από τέσσερις μήνες. Η αστυνομία του Λέστερσαϊρ δήλωσε ότι το πτώμα ανακαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (06/06) στην περιοχή Aylestone Meadows.

Ο πατέρας του μπήκε στον ποταμό Soar και προσπάθησε να τον σώσει την στιγμή που έπεσε, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε αργότερα τη μεγάλης κλίμακας επιχείρησή της. Η δύναμη υποστηρίχθηκε από εξειδικευμένες ομάδες κατάδυσης από την αστυνομία, καθώς και από ομάδες έρευνας και διάσωσης από όλη την περιοχή και τη χώρα. Η αστυνομία του ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη ότι η επίσημη ταυτοποίηση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, αλλά έχει ενημερωθεί ο ιατροδικαστής και η οικογένεια του Xielo υποστηρίζεται από εξειδικευμένους αξιωματικούς.

Σοκ στη Βρετανία

Εκπρόσωπος της ασυνομίας δήλωσε: «Αυτά είναι συγκλονιστικά νέα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Xielo. Λυπούμαστε πολύ που τους φέρνουμε αυτά τα νέα, τα οποία όλοι φοβόμασταν και τους παρέχουμε την πλήρη υποστήριξή μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα θα γίνει επίσημη ταυτοποίηση και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας αυτή τη στιγμή. Ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα, καθώς και την κοινότητα και το ευρύτερο κοινό». Σε προηγούμενη δήλωσή τους, οι γονείς του Xielo περιέγραψαν τον γιο τους ως ένα «θρασύ, αστείο» αγόρι. «Δεν παραλείπει ποτέ να με κάνει να γελάσω ή να χαμογελάσω και πάντα αγαπάει μια αγκαλιά και μερικά φιλιά», δήλωσε η μητέρα του.

Exit mobile version