Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξανδράκη παιδιά: «Είχα 4 μήνες καθυστέρηση και είχα φουσκώσει χαμηλά»
LIFESTYLE

Αλεξανδράκη παιδιά: «Είχα 4 μήνες καθυστέρηση και είχα φουσκώσει χαμηλά»

Αλεξανδράκη παιδιά: «Νόμιζα ότι ήμουν έγκυος, είχα φουσκώσει και έκανα εμετούς», ανέφερε το μοντέλο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επανήλθε με δηλώσεις της για την περίοδο, κατά την οποία νόμιζε ότι είναι έγκυος στο «Super Κατερίνα». Το μοντέλο εξήγησε ότι είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης, τονίζοντας παράλληλα, ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι που την αφορά. «Νομίζαμε ότι είμαι έγκυος.

Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Πήραμε ένα τεστ… αρνητικό, πήραμε και ένα δεύτερο… και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός “έτσι πρέπει”» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως συμβαίνει αυτό»

Τις προάλλες, έκανε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε σχετικά με μια ανάρτησή της, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος. «Επειδή με ρωτάνε, είσαι σε ενδιαφέρουσα; Επειδή είχες ανεβάσει μια φωτογραφία» της είπε η παρουσιάστρια. Το μοντέλο απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως συμβαίνει αυτό. Με την Αλεξάνδρα την Παναγιώταρου την κουμπάρα μου την Πωλίνα τη Νιάρχου, αλλά… Όλα καλά!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις