Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να διώξω τις μύγες: Το μυστικό που τις κρατά μακριά
PLUS

Πώς να διώξω τις μύγες: Το μυστικό που τις κρατά μακριά

Πώς να διώξω τις μύγες: Βίντεο στο TikTok που έγινε viral, δείχνει με ποιον τρόπο μπορούμε να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.

Τώρα το καλοκαίρι μαζί με τη ζέστη, κάνουν την εμφάνιση τους και οι μύγες. Μήπως έχετε βαρεθεί να “κυνηγάτε” τις μύγες να φύγουν μέσα από το σπίτι σας, κάθε καλοκαίρι; Υπάρχει λύση και μάλιστα  χωρίς “κυνηγητό”. Λοιπόν, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε ένας TikToker, μας φανερώνει το μυστικό για να διώξουμε τις μύγες. Συγκεκριμένα, στο βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια προβολές, ο TikToker ξεκινά: «Αν θέλετε να κρατήσετε όλες τις μύγες έξω από το σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι, μείνετε μαζί μου. Σήμερα θα σας διδάξω πώς να φτιάξετε ένα διάλυμα το οποίο μπορείτε να βάλετε έξω από την πόρτα σας – στο κατώφλι ή ακόμα και σε ένα φυτό έξω από την πόρτα σας. Θα προσελκύσει τις μύγες να πάνε εκεί, αντί να μπουν στο σπίτι σας. Και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο νερό και λίγη ζάχαρη».

«Αυτό που θα κάνετε λοιπόν είναι να φτιάξετε ένα διάλυμα που θα αποτελείται από δύο μέρη νερό και ένα μέρος ζάχαρη», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, ο TikToker έριξε τα συστατικά σε ένα μπολ και τα ανακάτεψε πριν τα τοποθετήσει έξω από το σπίτι του. «Η ζάχαρη που μόλις έβαλα εκεί μέσα είναι αυτή που θα προσελκύσει τις μύγες» είπε, προσθέτοντας: «Και μόλις προσγειωθούν στο νερό, δεν θα μπορέσουν να ξαναπετάξουν». Δεκάδες θεατές έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για τη συναρπαστική  λύση του, ως «το καλύτερο πράγμα που έγινε ποτέ».

@daddybrownn #flies #south #thesouth #hack #tennessee #bugs #foryou #lifehack ♬ original sound – daddybrownn

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις