Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Αυτιάς: «Θα δώσω μάχη για την ακρίβεια»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Αυτιάς: «Θα δώσω μάχη για την ακρίβεια»

Γιώργος Αυτιάς: «Ζητώ την ψήφο του ελληνικού λαού για να μπορέσω να ερευνήσω από τις Βρυξέλες τι γίνεται με τις πολυεθνικές και να διεκδικήσω μειώσεις στις τιμές»

Στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα την επόμενη 5ετία στην εξωτερική και αμυντική πολιτική, η οποία θα είναι «5ετιά διεκδίκησης», αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Γιώργος Αυτιάς. Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ να τον επιλέξουν, προβάλλοντας ως προτεραιότητά του τη μάχη να καταφέρει ισχυρό «χτύπημα» στην ακρίβεια, πρόβλημα που ταλανίζει καθημερινά τους Έλληνες. «Η ακρίβεια είναι υπαρκτό θέμα, όποιος το αρνείται ή κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του ή δεν ξέρει τι του γίνεται. Ζητώ την ψήφο του ελληνικού λαού για να μπορέσω να ερευνήσω από τις Βρυξέλες τι γίνεται με τις πολυεθνικές και να διεκδικήσω μειώσεις στις τιμές».

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και υποψήφιος της ΝΔ γεννήθηκε στη Σάμο, αργότερα όμως η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά.

Έχει τιμηθεί ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς»

Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση. Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». Από το 2012 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις