Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: Το αντίο του προπονητή στην Τσέλσι

08.06.2024 | 10:10
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μπορεί η Τσέλσι με την αντεπίθεση στο τέλος να εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο συνδυάστηκε με εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει παρελθόν. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές λύθηκε κοινή συναινέσει κάτι, που αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης. Ο Αργεντινός τεχνικός ενημερώθηκε από τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, Μπεχνταντ Εγκμπαλί πως η Τσέλσι θα συνεχίσει με άλλον τεχνικό τη νέα σεζόν. Οι Λονδρέζοι λοιπόν στρέφουν πια το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Ποτσετίνο αποχωρεί έπειτα από ένα έτος, κάτι που σημαίνει πως θα πάρει αποζημίωση, μιας και είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Telegraph, στη λίστα των Μπλε βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Χένες της Στουτγκάρδης, ο Μίτσελ της Τζιρόνα, αλλά και οι Μαρέσκα και ΜακΚένα ενώ το γερμανικό SkySports μετέδωσε πως πιθανή είναι και η επιστροφή του Τόμας Τούχελ στην ομάδα.

«Ευχαριστώ την Τσέλσι και τους τεχνικούς της διευθυντές που μού έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται σε καλή θέση για να συνεχίσει να προοδεύει στην Premier League και την Ευρώπη», ανέφερε στο «αντίο» του ο Ποτσετίνο.

Η ομάδα που τον ζητά

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόλυση δεν μουτζουρώνει την εικόνα του Αργεντινού και τ’ όνομά του παίζει ήδη γύρω από κορυφαίο κλαμπ στο Νησί. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ παρουσιάζεται ως βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαχ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Η θέση του Ολλανδού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει επισφαλής και μέχρι στιγμής μόνο… μαντεψιές γίνονται για το μέλλον στους Κόκκινους Διαβόλους αναφορικά με τον προπονητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version