Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στράτος Τζώρτζογλου κατάθλιψη: «Οι κοντινοί μου στενοχωριόντουσαν»
LIFESTYLE

Στράτος Τζώρτζογλου κατάθλιψη: «Οι κοντινοί μου στενοχωριόντουσαν»

Στράτος Τζώρτζογλου κατάθλιψη: «Χρειάστηκε να πάρω αγωγή»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε λίγες μέρες πριν ότι έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, αποκάλυψη την οποία κλήθηκε να σχολιάσει και η Βάνα Μπάρμπα μέσα από δικές της δηλώσεις. Η ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ανησυχήσαμε πάρα πολύ για τον Στράτο, ήταν άλλο πρόσωπο». Με νέο σχόλιο, ο ηθοποιός είπε στο «Super Κατερίνα» για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, ότι «έγινε ένα κλικ και έπεσα στην κατάθλιψη. Ίσως γιατί δεν είχα διαχειριστεί ή ήταν στη διαδικασία διαχείρισης ο θάνατος της μητέρας μου. Όταν έφυγε, εγώ μπήκα στη “Φάρμα”».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε από ειδικό και τόνισε ότι μετά από τη στιγμή που άρχισε να αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, η ζωή του είναι καλύτερη από πριν. «Οι κοντινοί μου στενοχωριόντουσαν γιατί με έβλεπαν πεσμένο. Με τη βοήθεια του ψυχιάτρου επανήλθα και από τότε τα πράγματα κυλάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πριν την κατάθλιψη» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Χρειάστηκε να πάρω αγωγή»

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και είπε χαρακτηριστικά ότι «Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη “Φάρμα” ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη “Φάρμα” άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της “Φάρμας”, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις