Τεντόγλου χρυσό στη Ρώμη: “Από τα μετάλλια που έχω χαρεί περισσότερο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεντόγλου χρυσό στη Ρώμη: “Από τα μετάλλια που έχω χαρεί περισσότερο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ικανοποιημένος από το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στεναχωρημένος γιατί δεν ήρθε το Πανελλήνιο ρεκόρ και σίγουρος για μια ανάλογη εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου

09.06.2024 | 09:02

Μετά το «άλμα της ζωής του», ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας τον τελικό του Ευρωπαϊκού ως τον καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεντόγλου:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.». Για τις συνθήκες του τελικού: «Ήταν πολύ καλός αγώνας, Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος. Είμαι πιο καλός στα σκληρά στάδια. Το ταρτάν είναι φανταστικό». Για το εάν αυτός είναι ο καλύτερος τελικός σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Είναι κτήνη οι αθλητές. Όλοι τους είναι φανταστικοί. Ο Φουρλάνι είναι τρομερός». Στην ερώτηση αν είναι κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ των 8,86μ, απάντησε: «Είναι πολύ μακριά, αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Δεν γίνονται αυτές οι επιδόσεις για πλάκα, είναι ασύλληπτα πράγματα».

 

Exit mobile version