Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: «Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα, σας ευχαριστώ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: «Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα, σας ευχαριστώ»

Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: Οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές που εκλέγει η Νέα Δημοκρατία

Ασύλληπτα νούμερα “πιάνει” μέχρι αυτή την ώρα ο Γιώργος Αυτιάς. Ο ευρωβουλευτής πλέον της Νέας Δημοκρατίας, είναι πρώτος σε ψήφους, από τους εφτά υποψηφίους που εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή με… περισσότερους από 100.000 σταυρούς, την ώρα που ο δεύτερος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετρά 80.000. 

Φανερά συγκινημένος από το αποτέλεσμα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής από τον αέρα του ΣΚΑΙ, ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες της χώρας που τον ψήφισαν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ότι έχει κάνει στη ζωή του, το οφείλει σε εκείνους. Ο Γιώργος Αυτιάς έρχεται πρώτος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τα αποτελέσματα.

«Ευχαριστώ την Ελλάδα, ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες. Αυτό που μου είπαν όπου πήγα, ήταν συνέχισε αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, αυτά που συζητούσες με τους συναδέρφους σου, αυτά τα οποία πίεζες για την ελληνική κοινωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων, άναυδος με το αποτέλεσμα. Τον Γιώργο Αυτιά ακολουθούν οι, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Φρέντι Μπελέρης, Μανόλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Δημήτρης Τσιόδρας και Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις