Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: Στην Κηφισιά ψήφισε ο πρωθυπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: Στην Κηφισιά ψήφισε ο πρωθυπουργός

Μητσοτάκης Ευρωεκλογές 2024: «Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη» - Τον πρωθυπουργό περίμενε στο εκλογικό τμήμα ο δήμαρχος Κηφισιάς και αρκετός κόσμος

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο.   Αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε εκεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες. Στην είσοδο του σχολείου τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς. «Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη για τις Ευρωεκλογές. Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους σχολικούς αντιπροσώπους.

«Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη»

Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία. Οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας. Τα επόμενα πεντε χρόνια θα παρθούν μεγάλες αποφάσεις και ως Ελλάδα θα πρέπει να μπορούμε να διεκδικήσουμε απο Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις