Λιάνα Κανέλλη ατύχημα: «Χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου»

ΕΛΛΑΔΑ

Λιάνα Κανέλλη ατύχημα: «Χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασιλική Τσίγγα

Λιάνα Κανέλλη ατύχημα 2024: Στο πλατό του ΑΝΤ1 το βράδυ των ευρωεκλογών, η Λιάνα Κανέλλη έπεσε και χτύπησε σοβαρά το πόδι της.

10.06.2024 | 14:25

Ατύχημα είχε χθες την Κυριακή 9 Ιουνίου η Λιάνα Κανέλλη, τη στιγμή που έφευγε από το πλατό του ΑΝΤ1 το βράδυ των ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ακούστηκε μια κραυγή και η ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σοκαρισμένη είπε : «Ωχ! Έπεσε». Στο στούντιο υπήρξε ανησυχία και παρότι η κάμερα δεν γύρισε προς το μέρος του ατυχήματος, ο Νίκος Χατζηνικολάου σηκώθηκε για να βοηθήσει. «Είχε ένα μικρό ατύχημα με το πόδι της, ελπίζω να είναι όλα καλά» είπε λίγο αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Από την πτώση, η βουλευτής του ΚΚΕ χτύπησε άσχημα το ήδη εγχειρισμένο πόδι της.΄Μάλιστα, σε τηλεοπτικά πλάνα εκπομπής, η βουλευτής του ΚΚΕ,  φάνηκε να βγαίνει από το στούντιο της εκπομπής σχεδόν κλαίγοντας από τον πόνο.

Ράγισμα στην περόνη

«Χτύπησα αρκετά από όσο φαίνεται το πόδι μου και το πλευρό μου» ανέφερε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Suepr Κατερίνα, η Λιάνα Κανέλλη σχετικά με το ατύχημα που είχε χθες (09/06) στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου βρισκόταν για να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Η Λιάνα Κανέλλη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου διαγνώστηκε με ράγισμα στην περόνη. «Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα αρκετά απ’ όσο φαίνεται το πόδι μου και το πλευρό μου. Μπορεί το ΚΚΕ να πανηγυρίζει, δώσαμε μια μάχη σε ένα απολίτικο σκηνικό με το σύστημα να θέλει τον κόσμο μακριά από τις κάλπες».

Exit mobile version