Λευτέρης Ελευθερίου «Μετά τη Φωτιά»: «Δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε»

LIFESTYLE

Λευτέρης Ελευθερίου «Μετά τη Φωτιά»: «Δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Λευτέρης Ελευθερίου «Μετά τη Φωτιά»: Όσα σχολίασε ο ηθοποιός

10.06.2024 | 18:12

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά», τον Θανάση Αλευρά και τα αρνητικά σχόλια που άκουσε, ανάμεσα σε άλλα. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση στην οποία υποδύεται έναν τράπερ, ο ηθοποιός είπε ότι «Μου αρέσει η τραπ μουσική, αν και δεν συμφωνώ με όλα τα πρότυπα, η γυναίκα θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά». Για τον Θανάση Αλευρά, ο οποίος ήταν ένας εκ των δύο παρουσιαστών της φετινής Eurovision, και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο Λευτέρης Ελευθερίου σχολίασε πως «Ο Θανάσης Αλευράς είναι ακομπλεξάριστος, ακόμα και να στεναχωρηθεί με κάτι θα στο πει, θα γελάσει, θα το κάνει με γέλιο, θεωρώ ότι είναι από τους σημαντικότερους, αν όχι σημαντικότερος κωμικός της γενιάς μας.

Τον Ζερόμ τον λατρεύω. Θεωρώ ότι ακόμα και λάθος να έκαναν στη Eurovision, δηλαδή δεν στείλαμε διαστημόπλοιο στο φεγγάρι, ήταν μια βραδιά γέλιου, μουσικής, ξεφαντώματος. Θα ειπωθούν και βλακειούλες και λάθη. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έρθουν σε αντιπαράθεση. Το διασκέδασε και ο Θανάσης, οπότε δεν νομίζω ότι τον πείραξε και τόσο πολύ». Έπειτα, από σχετική ερώτηση για το αν ο ίδιος έχει δεχτεί ποτέ κριτική, ο ηθοποιός ανέφερε ότι «Στο YFSF μπορεί να μιμούμασταν έναν καλλιτέχνη, ο οποίος παρεξηγήθηκε με τον τρόπο μίμησης. Λες “οκ, αυτό θα συμβεί”. Επειδή είναι η εικόνα σου και το όνομά σου θα παρεξηγηθείς».

«Δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε»

Σε σχέση με το «κόψιμο» της σειράς «Μετά τη Φωτιά», στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Λευτέρης Ελευθερίου απάντησε: «Προσπαθείς να καταλάβεις και να το σκεφτείς από την καλύτερη των απόψεων και να πεις ότι κάτι γνώριζαν, κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω ή να το υπολογίσω. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι έτσι και να μην το παίρνω προσωπικά και ότι αν το έκαναν προσωπικά θα μου το έλεγαν, θα μου έλεγαν “ήσουν άθλιος κτλ. και έπρεπε να διακοπεί”. Δεν έχουμε ακριβώς καταλάβει τι έγινε. Καταλαβαίνω ότι τα κανάλια και όλοι, πέραν του καλλιτεχνικού, έχουμε και μια ανάγκη οικονομικής στήριξης και εκεί καταλαβαίνω ότι πρέπει να φερθούμε ανάλογα. Το μόνο παράπονό μας είναι και στο επάγγελμα που είμαστε, θα θέλαμε να ξέρουμε λίγο πριν πότε θα απολυθούμε. Αυτό είναι το στενάχωρο, αυτό ζητάμε και από τα κανάλια […] να μας φέρονται λίγο ανθρώπινα και να λένε: “Ξέρεις κάτι: έχεις ακόμα 3 επεισόδια να κλείσεις. Παιδιά, δεν πάμε καλά, θα κλείσουμε”. Έγινε λίγο τσεκουράτα, ξαφνικά βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά. Αυτό ζητάμε μόνο».

Exit mobile version