Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: Ένταση με Μάντζο on air

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: Ένταση με Μάντζο on air

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αυτιάς Ευρωβουλή 2024: "Κρύβεστε πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό έχετε αυτό το αποτέλεσμα... Χαιρετίσματα"

10.06.2024 | 10:12

Ανέβηκαν οι τόνοι προς στιγμήν στο πλατό του ΣΚΑΪ, μετά του Γιώργου Αυτιά και του Δημήτρη Μάντζου του ΠΑΣΟΚ, κατά τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων των ευρωκλογών 2024.

Η σπίθα άναψε όταν ο Δημήτρης Μάντζος είπε: “Όσον αφορά τον Γιώργο Αυτιά, εγώ θέλω να πω καλή επιτυχία και ότι τον άκουσα πολύ καλά να λέει ότι κάθε Σαββατοκύριακο, θα ενημερώνει για τις οδηγίες. Εγώ θα τον παρακινήσω να ενημερώνει για όλες τις δράσεις, όλων των οργάνων της ΕΕ και για τα εντάλματα της Ευρωπαϊκή Εισαγγελίας”.

Παπανώτας για Κασσελάκη: Είπε θα σας φέρω ψήφους, θα σας κουβαλήσω κόσμο…πού είναι;
Οι έξι γυναίκες που μπαίνουν στην Ευρωβουλή
Αυτοί είναι οι 21 ευρωβουλευτές που εκλέγονται – Σαρωτικό το ποσοστό του Γιώργου Αυτιά

Η Σία Κοσιώνη σχολίασε σε εκείνο το σημείο χαμογελώντας, “καλά ευρωβουλευτή τον στέλνουμε, όχι ανταποκριτή”, με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να απαντάει: “Νομίζω ότι αυτό το δίλεπτο, τρίλεπτο, χωράει και τα εντάλματα της Ευρωπαϊκή Εισαγγελίας και για όλα και για τα Τέμπη και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας”.

Ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε στον κ. Μάντζο λέγοντας: “Το μόνο που δεν θα ακούσετε, δεν θα δείτε από εμένα είναι να υπογράφω κατά της Ελλάδας. Να το ξέρετε αυτό. Αλλά αυτό δεν το λέτε. Ξέρετε γιατί; Γιατί κρύβεστε πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό έχετε αυτό το αποτέλεσμα απόψε. Εντάξει; Χαιρετίσματα”.

Exit mobile version