Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Η κριτική της Τζούλιας Σαλνίκοβα και η απάντηση του Στέφανου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Η κριτική της Τζούλιας Σαλνίκοβα και η απάντηση του Στέφανου

«Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση» είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη

Κατηγορηματικά αντίθετος από την εκτίμηση της μητέρας του για την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τα σχόλια της μητέρας του, Τζούλιας Σαλνίκοβα Αποστόλη, για την Ισπανίδα τενίστρια. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά είχε πει για την Πάουλα Μπαντόσα ότι «είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση» προσθέτοντας ότι «δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση. «Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση» ήταν η κοφτή απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή του με την Ισπανίδα τενίστρια για διακοπές στην Ελλάδα. Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και να είναι καλά στη σχέση του με την Μπαντόσα και απάντησε «φυσικά όλα είναι καλά, είμαστε φανταστικά. Το ίδιο λέει και η Μπαντόσα» ρωτώντας στη συνέχεια γελώντας στα αγγλικά «είσαι καλά,ε;». Αφού είπε, δε, ότι «οι φήμες για χωρισμό έχουν διαψευστεί εδώ και καιρό», αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να μείνει για μια εβδομάδα στην Ελλάδα με τη σύντροφό του καθώς, όπως είπε, «δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά εδώ».

Οι δηλώσεις της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά που συζητήθηκαν

Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια.  Αφού περιέγραψε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, τον χαρακτήρισε καλό μαθητή που μαθαίνει γρήγορα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. «Στη ζωή είναι πολύ πολύ καλύτερα», υποστήριξε. Σε ερώτηση πώς βρίσκει την επανασύνδεση του γιου της με την Μπαντόσα, η ίδια απάντησε:«Ειναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου». «Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάολα ποτέ να παίζει τένις, αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου», πρόσθεσε.

«Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι». Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια είχε απαντήσει: «Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις