Λατινοπούλου – Λιάγκας Πρωινό: Δεν έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνισή μου στην εκλογή μου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λατινοπούλου – Λιάγκας Πρωινό: Δεν έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνισή μου στην εκλογή μου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λατινοπούλου - Λιάγκας Πρωινό: "Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι. Εμείς κι εγώ προσωπικά σεβόμαστε κάθε άνθρωπο. Σαφέστατα είμαστε ίσοι" υποστήριξε μεταξύ άλλων.

11.06.2024 | 22:43

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας για τα θέματα τα οποία πρεσβεύει η ίδια και το κόμμα της “Φωνή Λογικής”, με αφορμή πάντα, το γεγονός ότι κατάφερε και μπήκε στο Ευρωκοινοβούλιο με μία έδρα. Η δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απάντησε και στο ερώτημα αν έπαιξε ρόλο στην εκλογή της η εξωτερική της εμφάνιση: “Δεν έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνισή μου.

Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει στην Ευρωβουλή τη μιμήτρια της Μελόνι

Η εμφάνιση έχει και τα θετικά και τα αρνητικά της” υποστήριξε για να συμπληρώσει: “Προσωπικά, αυτό που έλεγα πάντα και συνεχίζω να κάνω, είναι ότι δεν θα δώσω ποτέ ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή μου. Θέλω ο κόσμος να με μάθει, να με γνωρίσει και να με αγαπήσει γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύω και γι’ αυτά τα οποία λέω. Μέχρι στιγμής είναι κεκτημένο αυτό”.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής” μιλώντας για το νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: “Τα δικαιώματα στην Ελλάδα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα, όλοι είμαστε ίσοι. Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι. Εμείς κι εγώ προσωπικά σεβόμαστε κάθε άνθρωπο. Σαφέστατα είμαστε ίσοι. Δεν απαγόρευσε κανένας σε δύο άντρες αν θέλουν να φιληθούν δημόσια. Εμένα με ενοχλεί είτε είναι ομοφυλόφιλοι είτε ετεροφυλόφιλοι. Με ενοχλεί η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής. Η προσωπική ζωή δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει προς τα έξω. Και ειδικά όταν από πίσω αρχίζει να εκμεταλλεύεται αυτή την υπερπροβολή μια ατζέντα και μια κοινότητα, νομίζω ότι εκεί ξεπερνάμε κάποιες κόκκινες γραμμές”.

“Το σύμφωνο συμβίωσης κάλυπτε πλήρως τα ομοφυλόφιλα άτομα, τα δικαιώματα είναι τα ίδια που απορρέουν και από τον πολιτικό γάμο. Η κόκκινη γραμμή μας είναι τα παιδιά, τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λένε τις ιερές λέξεις μητέρα και πατέρας”, πρόσθεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

Exit mobile version