Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νομικού – Θεοδωρίδης γάμος: Η επέτειος και η τούρτα με την αφιέρωση
LIFESTYLE

Νομικού – Θεοδωρίδης γάμος: Η επέτειος και η τούρτα με την αφιέρωση

Νομικού - Θεοδωρίδης: Το ζευγάρι γιόρτασε 7 χρόνια γάμου

Την επέτειο του γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου, για να τιμήσει το σημαντικό ορόσημο: τα 7 χρόνια γάμου. Στις 10 Ιουνίου του 2017 η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο. Το ζευγάρι έχει έναν γιο και μια κόρη.

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας τούρτας σε κόκκινο χρώμα η οποία είχε ένα ημερολόγιο του Ιουνίου επάνω με κυκλωμένο τον αριθμό δέκα. «7 χρόνια παντρεμένοι. Στα 100 μωρό μου», έγραφε η τούρτα. Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι».

Η σχέση του ζευγαριού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Η νύφη επέλεξε μία δημιουργία από Celia Kritharioti τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Σάββα, ενώ το 2019 ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους, Αναστασία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις