Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλενα Αθανασοπούλου – Κωστόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά την αθώωση του σκηνοθέτη
ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Αθανασοπούλου – Κωστόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά την αθώωση του σκηνοθέτη

Για ηθική δικαίωση μιλά η 'Ελενα Αθανασοπούλου - Εμφανώς αναστατωμένος ο πατέρας της μετά την αθωωτική απόφαση υπέρ του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου.

Τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου, λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε ομόφωνα τον Κώστα Κωστόπουλο. Η ηθοποιός κατήγγειλε για βιασμό τον σκηνοθέτη, που όπως υποστήριξε η ίδια, τελέστηκε το 2010. “Ηθικά είμαι δικαιωμένη. Έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη” είπε η ηθοποιός. “Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει τρεις φορές και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου” πρόσθεσε.

Στο πλευρό της ο πατέρας της

Στο πλευρό της ήταν ο πατέρας της, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και παράλληλα εξέφρασε την αγανάκτησή του για την απόφαση του δικαστηρίου. “Σικέ ματς είναι όλα. Κάποτε θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που βλέπεις” είπε, εμφανώς αναστατωμένος. “Σούργελα, τους έχω γραμμένους” συνέχισε εξαγριωμένος, με την Έλενα Αθανασοπούλου να του ζητά να σταματήσει και να την ακολουθήσει, καθώς αποχωρούσε από τα δικαστήρια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις