Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συντάξεις Ιουλίου 2024 – πότε πληρώνονται: Νωρίτερα η καταβολή λόγω Αγίου Πνεύματος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου 2024 – πότε πληρώνονται: Νωρίτερα η καταβολή λόγω Αγίου Πνεύματος

Συντάξεις Ιουλίου 2024 - πότε πληρώνονται: Η αργία του Αγίου Πνεύματος πηγαίνει λίγες ημέρες νωρίτερα την καταβολή των χρηματικών ποσών για τον Ιούλιο

Νωρίτερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιουλίου λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες θα είναι κλειστές την Δευτέρα 24 Ιουνίου και έτσι η πίστωση των λογαριασμών για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής.

Η πρώτη ημέρα καταβολής είναι η Τρίτη 25/6, ωστόσο στα ATM οι συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα από το απόγευμα της Παρασκευής 21/6. Πρόκειται για όσους λαμβάνουν κύριες συντάξεις από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, τους συνταξιούχους από 1/1/2017 ενώ θα καταβληθούν και οι επικουρικές του ιδιωτικού τομέα.

Για τις υπόλοιπες συντάξεις

Οι υπόλοιπες συντάξεις θα καταβληθούν την Πέμπτη 27/6 και στα ATM τα χρήματα θα φανούν από το απόγευμα της προηγούμενης 26/6. Η πληρωμή θα αφορά κύριες συντάξεις από ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜ ενώ θα πληρωθούν και οι επικουρικές του Δημοσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις