Έπιασαν τον ληστή με το πριόνι!

ΕΛΛΑΔΑ

Έπιασαν τον ληστή με το πριόνι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Ο 20χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κατηγορείται για 6 υποθέσεις ληστειών

13.06.2024 | 18:29

Στα χέρια της Αστυνομίας και στη διάθεση των Δικαστικών Αρχών βρίσκεται πλέον ο «ληστής με το πριόνι», που είχε τρομοκρατήσει υπάλληλο περιπτέρου στο Παγκράτι με αλλεπάλληλες επιθέσεις, αλλά και άλλους εργαζόμενους συγκεκριμένου Μίνι Μάρκετ στον Βύρωνα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φορώντας σκούφο για να καλύπτει κατά το δυνατόν τα χαρακτηριστικά του, ενάλλασσε το πριόνι με κουζινομάχαιρο, κάθε φορά που αποφάσιζε να ληστέψει τους βιοπαλαιστές. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 20χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κατηγορείται για   6 υποθέσεις ληστειών σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρου και Μίνι Μάρκετ, σε Παγκράτι και Βύρωνα Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παγκρατίου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατ’ εξακολούθηση. «Η διερεύνηση υποθέσεων ληστειών»,  σημειώνει η Αστυνομία «που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο σε περίπτερο στο Παγκράτι και σε Μίνι Μάρκετ στο Βύρωνα, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 20χρονου και τον τερματισμό της εγκληματικής του δράσης.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 20χρονος, έχοντας επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο περίπτερο και Μίνι Μάρκετ, εισέρχονταν, πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας κουκούλα «full face» και υπό την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους υπαλλήλους χρηματικά ποσά. Συνολικά, εξιχνιάστηκαν (6) ληστείες με την ίδια μεθοδολογία που τελέστηκαν στα προαναφερθέντα καταστήματα με ενδιάμεσο χρόνο λίγων ημερών».

Το Alphafreepress, για τις τρομακτικές στιγμές που διαδραματίζονταν σε κεντρικό περίπτερο του Παγκρατίου με τις επιθέσεις του κουκουλοφόρου, έγραφε στα μέσα Μαίου:

Ο «ληστής με το πριόνι»

«Ψάχνουν στο Παγκράτι  «τον ληστή με το πριόνι» η με το…κουζινομάχαιρο, ο οποίος, προχώρησε σε χρονικό διάστημα μόλις λίγων ημερών, σε τρομακτικές ληστείες σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου! Σε κεντρικότατο σημείο,  ο άγνωστος, αφού είχε ακινητοποιήσει   πριν από λίγες νύχτες τον βιοπαλαιστή, που εργαζόταν να κερδίσει τη ζωή του, με πριόνι, είχε αρπάξει χρήματα αλλά και συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία απαιτούσε από τον εργαζόμενο, ένα –ένα! Η Αστυνομία έφθασε επί τόπου μετά την πρώτη ληστεία και καθώς είχε με γυμνό χέρι ακουμπήσε μια γυάλινη επιφάνεια, πήραν αποτυπώματα και στοιχεία DNA και ξεκίνησαν την αναζήτησή του. Ενώ, όμως, αυτή δεν είχε αποδώσει καρπούς, στην αρχή της εβδομάδας έκανε και πάλι την εμφάνισή του αυτή τη φορά κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο! Μάλιστα χτύπησε  τον τρομοκρατημένο υπάλληλο ελαφρά- ευτυχώς- στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος μετά τις δύο τρομακτικές εμπειρίες που έζησε στην προσπάθειά του να βγάλει το νυχτοκάματά του, να υποβάλει την παραίτησή του στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου».

Exit mobile version