Κάιλι Μινόγκ Μύκονος: Ενθουσιάστηκε η τραγουδίστρια με την ελληνική κουζίνα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάιλι Μινόγκ Μύκονος: Ενθουσιάστηκε η τραγουδίστρια με την ελληνική κουζίνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Κάιλι Μινόγκ σε ταβέρνα στη Μύκονο για θαλασσινά -Ενθουσιάστηκε με την ελληνική κουζίνα

13.06.2024 | 15:41

Στη Μύκονο ταξίδεψε μετά την Αθήνα η Κάιλι Μινόγκ, συνεχίζοντας να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η σούπερ σταρ της pop μουσικής, βρέθηκε τις περασμένες ημέρες στη χώρα, με την ίδια να πραγματοποιεί εμφάνιση στα Ποσειδώνια, και, λίγες ημέρες αργότερα, να καταγράφεται στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη από τις δύο φαντασμαγορικές συναυλίες των Coldplay. Η Κάιλι Μινόγκ παρευρέθη μαζί με άλλες διασημότητες και στο grand opening υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στα νότια προάστια, ενώ ακολούθησε ταξίδι της στο Νησί των Ανέμων, όπου κατεγράφη από την κάμερα του Mykonos Live TV. Με το καλοκαίρι να δίνει δυναμικά το «παρών», η Μύκονος έχει μπει σε ρυθμούς VIP αφίξεων, με την Κάιλι Μινόγκ να βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους διεθνείς αστέρες που την επισκέπτονται φέτος.

Το Mykonos Live TV έφερε στο «φως» εικόνες της διάσημης τραγουδίστριας από την παραμονή της στο νησί, με την Κάιλι Μινόγκ, να καταγράφεται να απολαμβάνει τις ελληνικές νοστιμιές σε ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Άννας. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, ενώ παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά. Στις σχετικές εικόνες, η Κάιλι Μινόγκ καταγράφεται ντυμένη casual, με καπέλο και γυαλιά ηλίου, προκειμένου να περάσει απαρατήρητη. Η ίδια, φέρεται να επισκέφθηκε την εν λόγω ταβέρνα και δεύτερη φορά, μέσα στα τρία 24ωρα που παρέμεινε στη Μύκονο, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα, ενώ στη διάρκεια των διακοπών της, η Κάιλι Μινόγκ είχε την ευκαιρία να απολαύσει και βόλτα με σκάφος για βουτιές στα τιρκουάζ νερά της Ρήνειας.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία που η Κάιλι Μινόγκ επισκέπτεται την Μύκονο, αφού έχει βρεθεί ξανά στο δημοφιλές ελληνικό νησί, τόσο για διακοπές το 2016, όσο και το 2021, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model.

 

Ετικέτες
Exit mobile version