Ερυθρός Αστέρας: Ο Τεόντοσιτς θέλει να κλείσει την καριέρα στους ερυθρόλευκους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερυθρός Αστέρας: Ο Τεόντοσιτς θέλει να κλείσει την καριέρα στους ερυθρόλευκους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ερυθρός Αστέρας: Οι δηλώσεις της ομάδας

14.06.2024 | 11:57
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο 37χρονος Σέρβος γκαρντ, που επέστρεψε πέρσι στην πατρίδα του και τον Ερυθρό Αστέρα για να κλείσει την καριέρα του στο “σπίτι” του, αποφάσισε να συνεχίσει με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου για μία ακόμα σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (13/6).

Τη σεζόν 2023/24 ο “μάγος” Τεόντοσιτς μέτρησε 9.4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά 21’06” συμμετοχής σε 27 παιχνίδια της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα. Αντίστοιχα, στην ABA League είχε 7.7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες ανά 18.7′ σε 24 αναμετρήσεις.

Οι δηλώσεις της ομάδας

“Νικητής του τριπλού στέμματος με τον Ερυθρό Αστέρα και ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που είχε αυτή η χώρα, ο Μίλος Τεόντοσιτς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την αγαπημένη του ομάδα και θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη σεζόν 2024-25!!!

Το να παραμένεις ηγέτης αυτής της ομάδας στο γήπεδο και στα αποδυτήρια αντιπροσωπεύει μια τεράστια ενίσχυση για τον Ερυθρό Αστέρα, για την οποία ο Μίλος έπαιξε την προηγούμενη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, αλλά και με κίνητρο και επιθυμία να βοηθήσει τον σύλλογο και την ομάδα!

Τα «στεγνά» νούμερα που πέτυχε αγωνιζόμενος σε τέσσερις διοργανώσεις δεν μπορούν να αποδώσουν την απήχηση που είχαν οι Star Four την προηγούμενη σεζόν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Το τέλος όλων των διοργανώσεων στις οποίες βοήθησε τον σύλλογό μας να κερδίσει τρόπαια, ξεκινώντας από το Radivoj Korać Cup στη Νις, το οποίο έπαιξε με το ένα πόδι, το τέλος του πρωταθλήματος ABA ή ορισμένους αγώνες (Μα είναι γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ΚΚ Η Crvena zvezda θα έχει και την επόμενη σεζόν τον Miloš Teodosić, ηγέτη, τον Zvezdaš και παίκτες τέτοιας ποιότητας…

Μίλος Τεόντοσιτς (γεννημένος στις 21/03/1987) 19 διεθνή και εθνικά τρόπαια συλλόγων με συλλόγους σε Σερβία, Ελλάδα, Ρωσία, Ιταλία… παίζοντας σε FMP, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Virtus και Ερυθρό Αστέρα, με την οποία συνεχίζει να μεγάλη μας τιμή και χαρά η συνεργασία μας και για την επόμενη σεζόν!”.

Exit mobile version