Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίσση – Ιωαννίδης: Τελικά… θα φύγεις από τον Παναθηναϊκό;
LIFESTYLE

Βίσση – Ιωαννίδης: Τελικά… θα φύγεις από τον Παναθηναϊκό;

Βίσση - Ιωαννίδης: Τραγουδάει με τη σύντροφο του επιθετικού των πρασίνων, Ελένη Βουλγαράκη, στίχους από το τραγούδι της «Χρυσόψαρα»

Την ώρα που όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων για τον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα υπάρχουν ρεπορτάζ που παρουσιάζουν συλλόγους, όπως η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ισπανική Χιρόνα, έτοιμες να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση επιχείρησε να «αλιεύσει» αν τελικά ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μεταγραφή.

Η γνωστή τραγουδίστρια και οπαδός των πρασίνων σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, αφού πρώτα τραγουδάει με τη σύντροφο του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, στίχους από το τραγούδι της «Χρυσόψαρα» στη συνέχεια ρίχνει… δίχτυα μήπως και πιάσει καλή ψαριά. «Στο περίμενε ξανά και όλο θα βρεθούμε, τέρμα φίλε μου ως εδώ δεν θα τρελαθούμε», τραγουδάει και ρωτάει τον Φώτη Ιωαννίδη «δεν θα τρελαθούμε, θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις γιατί έχω αγωνία». Ο επιθετικός των πρασίνων χαμογελάει, πιάνει μια χαρτοπετσέτα και αρχίζει να σκουπίζει το μέτωπό του λέγοντας «ιδρώσαμε».

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound – annavissiofficial

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις