Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 24ώρες με τον Κασσελάκη: Τα ελληνικά του Τάιλερ, ο γάμος, το γυμναστήριο και η Φάρλι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

24ώρες με τον Κασσελάκη: Τα ελληνικά του Τάιλερ, ο γάμος, το γυμναστήριο και η Φάρλι

24ώρες με τον Κασσελάκη: Η κάμερα ακολουθεί και καταγράφει μια ολόκληρη μέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κατηγορηθεί για πιο lifestyle προσέγγιση της πολιτικής του, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να το αλλάξει, καθώς συνεχίζει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, όπως και την οικονομική του άνεση. Στο γυμναστήριο για βάρη και τις απαραίτητες ασκήσεις, για καφέ αμέσως μετά με τη Φάρλι, βόλτες στη γειτονιά τους, στο Νέο Κόσμο, κι αμέσως μετά η άφιξη στην Κουμουνδούρου. Οι συζητήσεις με συνεργάτες κι αργά το απόγευμα επιστροφή στο σπίτι για αποφόρτιση και φυσικά τον απολογισμό της ημέρας. Ολα αυτά κατέγραψε σε μια ολόκληρη μέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ το περιοδικό “Grace”, που κυκλοφορεί με το “Βήμα”. Δημοσιογράφος ακολουθεί και καταγράφει μια ολόκληρη μέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τον Τάιλερ να έχει “κλειδώσει” στο μυαλό του τις πρώτες ελληνικές λέξεις που έχει μάθει, τον Στέφανο Κασσελάκη να κοιτάει στα μάτια την αγαπημένη του Farlie και το ζευγάρι να σκέφτεται από τώρα όπως φαίνεται τις καλοκαιρινές διακοπές και… το κερασάκι στην τούρτα, όπως λέει ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Με casual ντύσιμο το πρωί στη γειτονιά τους, με παντελόνι και πουκάμισο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και αθλητικά στο γυμναστήριο, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει καθημερινά με πολίτες που τον πλησιάζουν και δηλώνει αισιόδοξος. Και οι δύο έχουν προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της Αθήνας. Παρά το βαρύ κατά διαστήματα πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο για χαλάρωση και για πράγματα που τους κάνουν να περνούν ωραία. Για τους ανθρώπους της γειτονιάς, ο κύριος Κασσελάκης παρέμεινε ο Στέφανος που ήξεραν πριν γίνει γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα. Απλός και χαμογελαστός. Προσιτός στον καθέναν. Η Ελλάδα αρέσει στον Τάιλερ, αλλά τα ελληνικά τον δυσκολεύουν. Καμία σχέση όπως λέει με τη μητρική του γλώσσα. Ωστόσο, έχει μάθει να λέει “ναι, ναι”, “όχι, όχι” και “έλα Στέφανε, σταμάτα”…

Ο Στέφανος Κασσελάκης για όλους και για όλα

Οι δημοσιογράφοι ακολούθησαν το ζευγάρι λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές. Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έπαιρνε μηνύματα από όλη τη χώρα και επεξεργαζόταν τις τελευταίες προεκλογικές του κινήσεις. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε θετικό πρόσημο. Το κόμμα διατήρησε τη δεύτερη θέση και μείωσε τη διαφορά από τη ΝΔ. Στο μέλλον, όπως λέει ο κύριος Κασσελάκης, θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Παρά το γεγονός πως τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση και το κόμμα έλαβε 750.000 λιγότερες ψήφους σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019, ο Στέφανος Κασσελάκης και οι στενοί συνεργάτες του, δηλώνουν πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Θεωρούν ότι το κόμμα πέρασε από ένα κρίσιμο σταυροδρόμι γεμάτο εντάσεις, πως ο κύκλος της εσωστρέφειας έκλεισε κι πως στο εξής θα παρατηρηθεί άνοδος και κέρδη σε όλα τα επίπεδα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για όλους και για όλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Από την πολιτική και την προσωπική του ζωή, μέχρι τον αθλητισμό και τις μαθητικές παρελάσεις. Ακομπλεξάριστοι από την αρχή μέχρι το τέλος της συνέντευξης, ώρες αργότερα. Με άντρες της ασφάλειας του Στέφανου Κασσελάκη να παρακολουθούν διακριτικά τα πάντα και ορισμένους περαστικούς να σταματούν για να δουν σκηνές από το γύρισμα. Μετά τις Ευρωεκλογές οι δυο τους άφησαν τη γειτονιά του Νέου Κόσμου και ταξίδεψαν στις αγαπημένες τους Σπέτσες, με την παρουσία τους να κεντρίζει τα βλέμματα σε πλατείες και σε παραλιακά ταβερνάκια που επιλέγουν. Στέφανος Κασσελάκης, Τάιλερ Μακμπέθ και Φάρλι πάντα μαζί. Πίσω αλλά και μπροστά στις κάμερες. Σε προεκλογικές περιόδους και όχι μόνο. Με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν ταβάνι.

Το παρασκήνιο της συνέντευξης

Η Ειρήνη Ζουρνατζή ήταν η δημοσιογράφος που κατέγραψε το 24ωρο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και μιλώντας στην εκπομπή του Mega “Live News” αναφορικά με αυτή την εμπειρία και τι ήταν αυτό που αποκόμισε η ίδια απάντησε: “Ήταν ένα πλήρες 24ωρο με ένα πολιτικό αρχηγό που μας μυήσει σε ένα νέο μοτίβο πολιτικού αρχηγού στην χώρα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο εξωστρεφή και πραγματικά είναι διάφανος, είναι αυτό που βλέπετε στο βίντεο”, είπε αρχικά. Και πρόσθεσε η κα. Ζουρνατζή: “Καθ’ όλη τη διάρκεια ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να μιλάει με τον κόσμο και όλοι ήθελαν να τον προσεγγίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης έλεγε διαρκώς στους συνεργάτες του και στη φρουρά του “αφήστε όλο τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί μου””.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις