Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ωρωπός αδερφός Χανταμπάκη: “Μπήκαν με όπλα και καλυμμένα πρόσωπα, ήταν έτοιμοι για όλα”
ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός αδερφός Χανταμπάκη: “Μπήκαν με όπλα και καλυμμένα πρόσωπα, ήταν έτοιμοι για όλα”

Ωρωπός αδερφός Χανταμπάκη: Ο Στέλιος Χανταμπάκης περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του, όταν ένοπλοι ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι τους στον Ωρωπό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλης, ο οποίος στις 13 Ιουνίου με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα ληστείας, όταν άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους στον Ωρωπό. Ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή “T-live” του Alpha περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του. “Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε τρέξε στο σπίτι. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά ήταν αρκετοί. Ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο αδερφός μου και η γυναίκα του ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να τους κλείσει την πόρτα να μην μπούνε, μπήκανε, τους δέσανε με tire ups, στα χέρια”, ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης. “Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα απλό συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα”, δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις