Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μίχας σήμερα: Η οικογένεια και η νέα δουλειά μετά το «Fame Story»
LIFESTYLE

Νίκος Μίχας σήμερα: Η οικογένεια και η νέα δουλειά μετά το «Fame Story»

Νίκος Μίχας σήμερα: Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «Fame Story» έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Νίκος Μίχας. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «Fame Story» έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Είναι παντρεμένος, έχει αποκτήσει μια κόρη, ενώ συνεχίζει την μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι. Αυτό που δεν γνωρίζαμε για το Νίκο Μίχο είναι ότι εκτός από το τραγούδι, ασκεί και την επιστήμη της ιατρικής, αφού είναι το αντικείμενο, που έχει σπουδάσει. Όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του, είναι στα επείγοντα και η ειδικότητά του είναι γενικός οικογενειακός γιατρός.

«Είναι ένα στοιχείο μου. Εγκλωβίστηκα, βάλτωσα και μια λύση για να ξεφύγω ήταν αυτό που είχα σπουδάσει, η Ιατρική», είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε μάλιστα για ένα περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο με τον Άνθιμο Ανανιάδη. «Ήρθε ο Άνθιμος στο νοσοκομείο με ένα επιπόλαιο τραύμα στο πόδι. Δεν ρώτησα τον Άνθιμο αν ήθελε να ανεβάσω φωτογραφία από το νοσοκομείο, θα τον πάρω τηλέφωνο να του ζητήσω συγγνώμη».

Ποιο είναι όμως, το παράπονό του από τον Κώστα Καραφώτη;

«Γιατί δεν με κάλεσες στον γάμο σου, Κώστα Καραφώτη; Δυστυχώς, έχουμε χαθεί. Κώστα να ζήσετε, σε αγαπώ πολύ». Δηλώνει παιδί της τηλεόρασης και μιλά για την κόρη του. «Είμαι παιδί της τηλεόρασης, δεν το αποποιούμαι αυτό. Η κόρη μου έχει καταλάβει ότι ο μπαμπάς είναι γιατρός και τραγουδιστής. Αγαπώ πολύ την γυναίκα μου και το παιδί μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις