Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Το μοντέλο πόζαρε μόνο με τις μπότες
LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Το μοντέλο πόζαρε μόνο με τις μπότες

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram: Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Γυμνή φωτογραφήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή στα social media. Το μοντέλο μοιράστηκε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Σε αυτό, ποζάρει γυμνή, καθισμένη σε μία σκάλα και φορά μόνο ένα ζευγάρι χρυσές μπότες, ενώ φωτογραφίζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Χατζηπαντελή έγραψε: «Μωρό μου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αξίζουν καν να περπατήσουν ένα μίλι με τα παπούτσια σου 💋».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία Χατζηπαντελή αναρτά γυμνή της εμφάνιση. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, το Σάββατο 25 Μαΐου, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν τις ευχές τους, με μια δημοσίευση. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, το μοντέλο πόζαρε στον καθρέφτη του γυμνό από τη μέση και πάνω.

Η λεζάντα της ανάρτησής της

Τα ξανθά μαλλιά της κάλυπταν το στήθος της ενώ στο κάτω μέρος, φορούσε ένα είδος μίνι φούστας από πορτοκαλί γούνα. Στη λεζάντα, το μοντέλο έγραψε: «Η γενέθλια εμφάνιση. Σας ευχαριστώ για όλη την άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη που μου δώσατε όλοι φέτος! Σημαίνει τα πάντα για μένα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις