Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Mente Fuerte: Η τραγουδίστρια φώναξε το όνομα της Μαρίας Σολωμού on stage
LIFESTYLE

Βανδή – Mente Fuerte: Η τραγουδίστρια φώναξε το όνομα της Μαρίας Σολωμού on stage

Βανδή - Mente Fuerte: Δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό και τον τράπερ σε σχέση

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε περιοδεία για τα 30 χρόνια της καριέρας της στο τραγούδι. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε αρχικά στα Ιωάννινα, το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου. Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε και ο Mente Fuerte με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή συνεργάστηκε πρόσφατα για το κομμάτι «Πανσέληνος».

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους, η Δέσποινα Βανδή φώναξε σε ένα σημείο: «Μαρία» εννοώντας τη Μαρία Σολωμού με την οποία ο Mente Fuerte είναι στενός φίλος, με τα δημοσιεύματα κατά καιρούς να τους θέλουν ζευγάρι.

@notsindros 🌔#panselinos #vandi #mentefuerte #ioannina #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasilis.Sindros

«Δεν με απασχολεί στο τώρα ο γάμος»

Για τα 30 χρόνια της καριέρας της η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», η οποία ήρθε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (14/06). Στη συνέντευξη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το πέρασμα του χρόνου, και δήλωσε ευγνώμων. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής» είπε.

Η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε στην πορεία, για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της. Όπως απάντησε: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει». Ακόμη, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της. «Σίγουρα είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει». Για το πώς φαντάζεται τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο μέλλον, είπε: «Όμορφη γεμάτη, να είμαστε έτσι αγαπημένοι, όπως σήμερα, να μπορούμε ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία και με απλές όμορφες στιγμές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις